2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2160369 بازدید | 91426 پست
@روی_ابرها‍ @تپلو92‍ @mah_are‍ سلام به همه دوستای قشنگم ممنون که جویای احوالم بودین با امشب سه شب می ...

قدمش پر خیر و برکت 

مواظب خودت باش 🌸🌸🌸

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سوگل جان والا هفت و نیم رسیدی عملکردت شکر خدا خیلی خوب بوده😍

سلام عزیزم🥰 

ابرا جان من وقتی دیر میرسم خونه 

فقط شام درست میکنم و چای آماده میکنم و ظرف میشورم 

و اگر لباس کثیف داشته باشیم ماشین میزنم 

دیگه جارو و گردگیری و اینا رو انجام نمیدم. 

راستش قبلا همه این کارها رو میکردم ولی هم بدنم دیگه نمی‌کشید هم خسته و بد اخلاق میشدم. 

الان خیلی بهتره 

روز تعطیلی همه این کارها رو اصولی انجام میدم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلااام امروزم 

مرتب شدن پذیرایی 

مرتب کردن اتاق پسرم 

میز نهار خوری مرتب بشه 

ظرفا بره ماشین و زده بشه 

چند تیکه ظرف با دست بشورم 

لباس خشک ها تا زده بشه 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

نهار ها 

شام ها ‌. شایدم رفتیم خونه ی مادرشوهرم 

مغازه 

نمازا 

داروها 

جاروبرقی اتاق پسرم 

جاروبرقی اتاق خودم 

اگر رسیدم جاروبرقی پذیرایی و آشپزخونه 

طی کشی آشپزخونه 

گاز و کنار گازم تمیز بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
وای رسما حالم از کار خونه داره به هم میخورهانقدددددر که امروز و روزهای قبل انجام دادمخیلی خسته شدم🥺 ...

سلام سلام☁️😍صبح بخیر

امروز بعد از رفتن بچه ها خوابم نبرد

خواب رو میذارم برای ساعت ۱۱تا۱ ایشالا

۸:۱۵ تا ۹ صبحانه+ مواد اولیه شام+ آماده بشم برم بانک پاسارگاد

۹تا۱۰ بانک+ تشکر از ریحانه به خاطر کادویی که فرستاده+ هماهنگی با مادری که بچه میره مدرسه خوب

۱۰ تا۱۱ کارهای مربوط به شغلم:واریزی+ حساب کتاب+ فیلمبردار

۱۱تا۱ استراحت

۱تا۲ نماز+شام بپزم + مرتب آشپزخونه+ شیخ رمضانی+ مدارک دوفیکا+ پاکت فیش ورزش پسرم رو بردارم.

۲تا۶ دنبال بچه‌ها و ورزش پسرم+مانور کلاس مجازی مدرسه+ گروه کتابخوانی+نحوه گرفتن فیش از دستگاه پوز رو بپرسم.

+ دوفیکا+ یاد آوری حقوق به همسرم 

۶تا۷نماز + کمد لباس ها + شام بچه‌ها+ آماده شدن برای تفریح فردا

۷تا۸ کمد اتاق ما تمام بشه کارش

۸تا۹بریم باقالی و لبو+ لباس همسرم

۹تا۱۰ ۱ص قرآن+ استراحت و خواب

بهترین دکتر غدد نوزاد باید پیدا کنم.

برنامه ریزی برای رسیدن به خودتون دارین ؟منظورم ناخن و مو و... از این چیزاست

سلام عزیزم

من روتین پوستی دارم

در طول روز ماسک میزنم

ناخنهام همیشه سوهان کشیده و بلنده و بعضی اوقات لاک داره،هیچ وقت تاحالا ناخن نکاشتم،هر شب گلیسرین وآبلیمو به ناخنهام میزنم.

موهام بشدت لخ.ته و هیچ روتین براشون ندارم، بلندیشون تا وسط ران پامه و همیشه هم میبافم موهامو و گاهی اوقات برای تنوع باز میزارم،از بعد از عروسیم تا حالا فقط یکبار لایت کردم دیگههیچوقت رنگ نکردم

پوستم خیلی نازکه و واسه همین هیچوقت بند یا وکس نمیکنم چون زخم میشه و همیشه شیو میکنم

@روی_ابرها‍ @تپلو92‍ @mah_are‍ سلام به همه دوستای قشنگم ممنون که جویای احوالم بودین با امشب سه شب می ...

سلام عزیزم

قدمشون خیر و پربرکت باشه🥰❤️

خداحفظ کنه گل پسری رو ،ان شالله شاهد موفقیت های بزرگش باشی.

سلام عزیزممن روتین پوستی دارمدر طول روز ماسک میزنمناخنهام همیشه سوهان کشیده و بلنده و بعضی اوقات لاک ...

دلمون برات رفت که 😘😍😍😍

ما زنان نیاز داریم تا کسی بهمان بگوید «لازم نیست خودت را آتش بزنی تا دیگران را گرم نگاه داری.

سلام و صبح بخیر ❤️

دیروز من

🍁ساعت ۶ بیدار شدیم و من روتینمو انجام دادم و همسرم صبحانه آماده کرد، خوردیم و ایشون رفتن.

🍁مطالعه کردم و حدود ۲ ساعتی طول کشید.

🍁بچه هام از خواب بیدار شدن،با بازی و خنده دست و روشون رو شستم و مسواکشونو زدم و بهشون صبحانه دادم.

🍁تخت ها و روتختی ها رو مرتب کردم.

🍁هال و پذیرایی مرتب و تمیز شد.

🍁برای نهار ماکارونی درست کردم، چون بچه هام گوشت قرمز دوست ندارن این دفعه با چرخ‌کرده مرغ درست کردم، خوب بود.

🍁آشپزخونه مرتب شد،آبچکون خلوت شد.

🍁گلها و استند ها شونو بردیم حیاط و حسابی با بچه ها شستیم.

🍁همسرم اومد و سالاد درست کرد،منم نهار کشیدم و خوردیم و جمع کردیم.

🍁استراحت کوتاه کردم.

🍁مامانم زنگ زدن و گفتن میاد دنبالمون که بریم خونشون.

🍁ظرفها رو شستم و خونه رو مرتب کردم،بچه ها رو آماده کردم و خودم هم آماده شدم و مامانم همزمان رسیدن و رفتیم خونه بابام اینا.

🍁بچه ها رو سپردم به مامانم و ۳ ساعت خوابیدم😁.

🍁همسرم زنگ زدن که میاد دنبالمون و آماده شدیم و برگشتیم خونه.

🍁پسر کوچولوم خواب رفت.

🍁یکم خونه رو مرتب کردم.

🍁یه عالمه گردو شکستم و ریختم داخل ظرفش.

🍁یه کوه لباس از روی بند رخت جمع کردم و همگی تا شدن و رفتن سرجاشون.

🍁شام خوردیم و ظرفهاشو شستم.

🍁روتینمو انجام دادم و خاموشی رو روی ده و نیم زدیم.

به به چقدر حالم خوب میشه از این تایپیک

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤