2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2159604 بازدید | 91393 پست
سلام عزیزممن همیشه خواننده خاموش این تاپیک هستم گلم شما یه مدت طولانی غذاهایی با طبع گرم برای پسرتو ...

عزیزم مرسی که تجربتو به اشتراک گذاشتی 💝 خیلی ارزشمنده برام 

من پسرم رو پزشک طب سنتی و اسلامی هم  بردم بهم گفت طبعش گرمه و نباید گرمی جات بخوره    

پسرم خرما عسل اینا رو نمی خوره اصلا  چی بشه مجبور بشه چایی عسل بخوره  

داروهایی گیاهی که بالا میاره 

قبلنا سیب زمینی رو با روغن کنجد درست میکردم براش طبعش معتدل بشه از وقتی رفتم دکتر طب لسلانی متخصص بود یعنی پزشک متخصص طب اسلامی بود گفته طبع گرم غذا ممنوعه براش من با روغن معمولی میپزم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عزیزم مرسی که تجربتو به اشتراک گذاشتی 💝 خیلی ارزشمنده برام من پسرم رو پزشک طب سنتی و اسلامی هم برد ...

با عرض احترام سنتی قبول ندارم همه چیز رو به سردی ربط میدن

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض احترام سنتی قبول ندارم همه چیز رو به سردی ربط میدن

من مستاصل شده بودم اونجا هم بردم وقتی چاره نداشته باشی به همه چی چنگ میزنی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عزیزم مرسی که تجربتو به اشتراک گذاشتی 💝 خیلی ارزشمنده برام من پسرم رو پزشک طب سنتی و اسلامی هم برد ...

بله عزیزم فرمایش شما کاملا درسته 

شاید برای پسر من جواب داده 

چون به هر حال طبع بدن افراد با هم دیگه فرق میکنه 

قد 165 ... وزن اولیه 80 😢 ... وزن هدف 68💪 من می توانم
من مستاصل شده بودم اونجا هم بردم وقتی چاره نداشته باشی به همه چی چنگ میزنی

ولی اینکه شما انقدر در برابر پرخاشگری هاش حوصله می کنید واقعا جای تحسین داره 

انشاالله که هر چه زودتر خوب میشه گلم 

قد 165 ... وزن اولیه 80 😢 ... وزن هدف 68💪 من می توانم
ولی اینکه شما انقدر در برابر پرخاشگری هاش حوصله می کنید واقعا جای تحسین داره انشاالله که هر چه زودتر ...

ان شالله 

سلام از هفت صبح بیدار شدم 

صبحانه خوردیم 

لیوان‌ها رو تماما شستم 

شالها رو شستم

بالکن رو شستم 

رفتم دکتر که یک پروسه شد البته سبب خیر هم شد ی دو ساعتی طول کشید 

ناهار خوردیم 

ظرفها رو شستم

سلام به خانمای هدفمند و پرتلاش💎امر‌وز به امید خدا:تمرکزم روی کار و تولد پسرم هستامیدوارم بتونم بهشو ...

تولدشون مبارک عزیزم🥰

ان شالله سالم و عاقبت بخیر باشه 

شاهد موفقیت‌های بزرگش باشی بانوجان💐

سلام

بعد از گزارش دیشب چشمتون روز بد نبینه تا امروز ظهر بیمارستان بودم🤦‍♀️

دیشب پسرم رو بردم مسواکشو بزنم پاش لیز خورد و سرش محکم خورد کف زمین و زخم شد و همه جا خونی شد.

تا ظهر درگیر بخیه و بیمارستان بودیم.

ظهر رفتم خونه مامانم اینا و تا الان خوابیدم.

الانم دیگه کم کم جمع کنم و برم خونمون🥲

سلامبعد از گزارش دیشب چشمتون روز بد نبینه تا امروز ظهر بیمارستان بودم🤦‍♀️دیشب پسرم رو بردم مسواکشو ...

خدا بد نده ایشالا همه چیز بخیر بگدره

سلامبعد از گزارش دیشب چشمتون روز بد نبینه تا امروز ظهر بیمارستان بودم🤦‍♀️دیشب پسرم رو بردم مسواکشو ...

ای بابا 

بلادور باشه 

سلام از هفت صبح بیدار شدم صبحانه خوردیم لیوان‌ها رو تماما شستم شالها رو شستمبالکن رو شستم رفتم دکتر ...

بالکن پریروز شسته بودی که