2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2159575 بازدید | 91391 پست

سلام. امروزم

نمازا

داروها

مغازه طی کشی بشه

مغازه صبح و عصر

نهار ها

شام ها

گاز و کنار گاز تمیز بشه

ماشین ظرفشویی خالی بشه

اتاق پسرم مرتب بشه

خونه برقی بشه

خونه طی کشی بشه

اشپزخونه دستمال بشه

با دست ظرفای بزرگ رو بشورم

ابچکون خلوت بشه

پذیرایی مرتب بشه

لباس خشک ها تا زده بشه

تخت و اتاقم مرتب بشه

جاکفشی بیرون و پله ها از کفش برداشته بشه  رو پله ها  اضافی و تابستونیا جمع بشه

۳ تا پله دستمال بشه و جارو

استارت به کاری که رهاش کردم

نیم ساعت کتاب بخونم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام. گزارش دیروزم. صبح ساعت 7 بیدار شدم. تا همسرم نون بخرن،من روتینو انجام دادم،صبحانه اناده کردم. بند لباسو خلوت کردم،چیدم تو کشوها. ساک لباس پسرمو اماده کردم، خودم اماده شدم، صبحانه خوردیم، ظرفاشو شستم، رخت خوابا جمع شدن. خونه مرتب شد. 8:15 زدیم بیرون واسه چند تا کار اداری. بعدش رفتم خونه ی مامانم واسه نهار، یه چرت زدم،ظرفای نهارو شستم. واسش یه طی کشی جزیی انجام دادم. دوباره بعد شام ظرفای شام و میوه و چای رو شستم. اومدیم خونخ، لباسا رفتن سر جاشون. رخت خوابارو پهن کردم. روتین و انجام دادم. یه سری لباسم ریختم لباسشویی و پهن کردم. بندو دوباره خلوت کردم. خوابیدم. 

گزارش امروزم میام مینویسم. برم که خالی کار دارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من هشت بیدار شدم

صبحانه آماده کردم 

رفتیم بانک 

رفتم آمپول هفتگی برای ریزش مو رو زدم 

برای حلما پفیلا درست کردم 

اسپرسو ساز رو رسوب زدایی کردم

ناهار بزارم 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

چه قشنگه خیلی خوبه منم این سبک خوشم میاد

چشمات قشنگه 🥰

آره سوسن جون کارش هم عالی بود طرف 

عین همین رو در آورد 

من خونه م راستی 70 متره 

یادم رفت بگم 

کلا تغییراتی که دادم در جهت روشن کردن خونه بود 

مثل رنگ پارچه مبلم همین استخونی تو عکسه 

رنگ چوبش هم دقیق همین 

چشمات قشنگه 🥰آره سوسن جون کارش هم عالی بود طرف عین همین رو در آورد من خونه م راستی 70 متره یادم رفت ...

من خیلی خوشم اومد از طرحش 

چقدر برات دراومد مبله ؟ 

اگر از تهران خواستم بگیرم ادرسشو ازت میپرسم بعدا 

اره خونه رنگ روشن خیلی خوبه  منم خونم کلا سفیده به جز مبلام  روح ادم جلا پیدا میکنه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

خوب صبح بعد بیداری و روتین، صبحانه اماده کردم. رخت خوابا جمع شد،خوردیم و ظرفاشو شستم. واسه نهار زرشک پلو ومرغ گذاشتم چون یه مهمون کوچولو هم دارم. جارو برقی زدم، تراسو شستم. یه سری لباس با دست شستم. دوباره کلی ظرف جمع شد شستم. بریم واسه ادامه، گاز گاک کنم،طی بکشم حموم برم. 

من خیلی خوشم اومد از طرحش چقدر برات دراومد مبله ؟ اگر از تهران خواستم بگیرم ادرسشو ازت میپرسم بعدا ا ...

سوسن جان دادم یه کارگاه اطراف تهران بود چهاردانگه یا قلعه میر 

برای من 70 گرفت با میز تی وی 

میز ناهارخوری هم خیلی خوشگل بود ولی خب من نخواستم دوباره خونه م رو شلوغ کنم 

گذاشتم ان شاء الله خونه جدید اگر گرفتم 

شماره ش رو همسرم داره هر وقت خواستی بگو برات بفرستم