2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2160267 بازدید | 91424 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمای پرتلاش ،،صبح پسرم و اماده کردم رفت مدرسه دوباره خوابیدم تا ۱۰وربع بیدارشدم وقت نشد صبحانه نخوردم رفتم بانک ،بعدش سبزی خوردن خریدم اومدم برای پسرم سوپ گذاشتم یه بسته بال کتفم گزاشتم ایرفرایر،،واسه شوهرمم شویدپلو گذاشتم ،خودم برنج نخوردم 

ظرفای شام دیشب و شستم خونه و مرتب کردم 

سبزی خوردن پاک کردم ، منو پسرم زودتر ناهار خوردیم

بعد شوهرم اومد ناهارشو دادم دید سرم درد میکنه بهم قرص داد گفت بخواب ،۳ونیم خوابیدم تا ۵ونیم 

پاشدم ظرفای ناهار شستم سماور روشن کردم ، به رو بخاری خشک شده بود گذاشتم تو ظرف خودش ،دمنوشم درست کردم باهاش

شامم بگم شوهرم املت درست کنه

اگه تونستم چغندر بشورم بزارم بپزه

یکم کتاب بخونم 

سلام خانمای پرتلاش ،،صبح پسرم و اماده کردم رفت مدرسه دوباره خوابیدم تا ۱۰وربع بیدارشدم وقت نشد صبحان ...

بهتر باشی 🌸

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام دوستان خوبم 😍

من امروز 5 خونه بودم 

تا 7 فیلم دیدم و دراز کشیدم و دوش گرفتم 

7 بلند شدم شروع کردم تمیز کردن خونه 

جارو برقی کشیدم 

طی کشیدم 

سرویس شستم 

همسر ظرف شست چای دم کرد 

دو بار ماشین زدم و همسر پهن کرد

همسر لباس تا کرد من گذاشتم سرجاش 

کارهایی بود که انجام شد   

کت جین بچه هام روش وایتکس ریخته بودن