2777
2789
عنوان

مکمل بارداری

152 بازدید | 15 پست

سلام خانما از ماه چهارم بارداری چ مکمل هایی استفاده کردین ک خیلی راضی بودین؟؟واسه اشتهاتونم خوب بوده،من چهار کیلو کم کردم تو س ماهه اول،خیلیم بی اشتهام 

من پریناتال خارجیشومیخورم 

وزن اولیه م 72o200 بود 

انقدر حالم بد بود شدم ۶۷ 

الان ۷۶ 

بهداشت گفت از اول بارداری تا الان ک هفته ۳۱ م ۴...۵ کیلو اضاف کردم 

ولی وزن نی نی م خوبه خداروشکر

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پریناتال خارجیشومیخورم  وزن اولیه م 72o200 بود  انقدر حالم بد بود شدم ۶۷  الان ...

باز خوبه شما خودت خوب بودی من خودم لاغر بودم الان ۴۹شدم ،پریناتال میگی خوبه؟؟واسه دندونات مشکلی پیش نیومده؟من همش استرس دندون دارم 

باز خوبه شما خودت خوب بودی من خودم لاغر بودم الان ۴۹شدم ،پریناتال میگی خوبه؟؟واسه دندونات مشکلی پیش ...

نه من وزنم بالا بود 

شما تا میتونی خودتو تقویت کن 

گوشت کباب کن بخور ابدار نه ولی خوب بپز 

سیب زمینی بخور 

نه خداروشکر دندونام سالمه 

فقط چون گوشت نمیتونم بخورم کم خون شدم 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
نه من وزنم بالا بود  شما تا میتونی خودتو تقویت کن  گوشت کباب کن بخور ابدار نه ولی خوب بپ ...

تو هفته ی چندمی شما؟؟خب من میگم کلا اشتها ندارم ک چیزی بخورم بزور ی میوه ای ابمیوه ای میخورم،مگه قرص فولیک اسید نمیخوری؟؟

تو هفته ی چندمی شما؟؟خب من میگم کلا اشتها ندارم ک چیزی بخورم بزور ی میوه ای ابمیوه ای میخورم،مگه قرص ...

من الان سی و یک هفته و چهار روزمه 

چرا الان شبی دو تا اهن میخورم با ی فولیک اسید ۵ 

بالا میاری ؟ 

من ک تا ۱۷ هفته اب هم میخوردم بالا میاوردم 

حالم افتضاح بود 

فقط با قرص دمیترون سرپا بودم 

ولی میوه رو بخور تا جایی ک میتونی

من الان سی و یک هفته و چهار روزمه  چرا الان شبی دو تا اهن میخورم با ی فولیک اسید ۵  ...

الان تو هفته ی ۱۳م،سه بار استفراغ داشتم،کلا خیلی جالم بد نشد،ولی این مدت ک سرما خوردمداغون شدم،مشکلم فقط بی اشتهاییمه و میترسم وزنم اضافه نشه 

کپصول مولتی ویتامین +مینرال  من اینو میخوردم هفته دو تاش ولی الان قطع کردم وزنم بالا رفته دکتر ...

شبکه بهداشت بهت میداد؟؟چند کیلو بودی اوایل بارداری الان چند کیلویی؟؟

من الان سی و یک هفته و چهار روزمه  چرا الان شبی دو تا اهن میخورم با ی فولیک اسید ۵  ...

میگم تو هفته ی دوازده شکم داشتی،من شکمم تخته اصن شکم ندارم،اگه سونو نرم فک میکنم هیچی تو شکمم نیس،دوس دارم زود شکمم بزرگ شه 

شبکه بهداشت بهت میداد؟؟چند کیلو بودی اوایل بارداری الان چند کیلویی؟؟

اره بهداشت بهم میداد . اولین چکاپ ۵۵ کیلو بودم الان ۶۸ کیلو شدم تازه وارد ماه هفت شدم

😍عاشقتم که😍
اره بهداشت بهم میداد . اولین چکاپ ۵۵ کیلو بودم الان ۶۸ کیلو شدم تازه وارد ماه هفت شدم

ینی ۱۳ کیلو اضاف کردی ؟!

میگم تو هفته ی دوازده شکم داشتی،من شکمم تخته اصن شکم ندارم،اگه سونو نرم فک میکنم هیچی تو شکمم نیس،دو ...

شکم دوممه 

معمولا میگن اونایی ک شکم دومشونه زود نشون میده

اره واس من مشخص بود 

ولی تغییرات قابل ملاحظه از ۲۰ بربعد شروع میشه نگران نباش