الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😃😃😃😃گفتش رفتیم عروسی بعد کفشم پامو میزده به شوهرش میگه برو از تو ماشین برام کفش بیار شوعرشم میره این دوتا میمونن پسره به نازک میگه چیزی بهت بگم نازکم میگه نه نگو
تا اینجاش خوندم بقیش نفهمیدم چی شد😭😭😭😭
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
😃😃😃😃گفتش رفتیم عروسی بعد کفشم پامو میزده به شوهرش میگه برو از تو ماشین برام کفش بیار شوعرشم میره ...
یا خدا 😂😂😂😂😂
من از اولش
روحیه م خراب بود سر جریانی
اومدم اون تاپیک تا پنج خوندم خیلی خندیدم
خدا خیرش بده 😂😁😀😊😅
شما هم خیر ببینی گفتی چی شد 😁😀😉
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
یا خدا 😂😂😂😂😂 من از اولش روحیه م خراب بود سر جریانی اومدم اون تاپیک تا پنج خوندم ...
😘😘😘😘
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............