2777
2789
عنوان

بچه ها یه خواستگار دارم

745 بازدید | 46 پست

چقدر ظاهر طرف میتونه توی زندگی تاثیر بذاره؟

ظاهرش اصلا دلچسبم نیست ولی بقیه چیزاش اوکیه

سنشم البته ۱۱ سال بزرگتره

خدای من همیشه یار و یاورم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت داره ولی من کسی چهرش به دلم نشینه اصلااا نمیتونم تحملش کنم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

ببین فاصله سنیش که بنظر من زیاده... با یازده سال تفاوت دنیاهاتون خیلی از هم فاصله پیدا میکنه... 

طاهرش در این حد که وقتی میاد میبینیش یه درصدی به دلت بشینه اشتیاقشو داشته باشی که بری باهاش صحبت کنی و ادامه بدی

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

دلبر جانم پس فردا میخوای ازش بچه دار شی بر عکس خانومی احمق که میگن مرد باید زشت باشه اتفاقا دختر به باباش میره و فاصله سنیتون خیلی زیاده مگه چندسالته داری عجله میکنی

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄