2777
2789
عنوان

بچها بیایدبگید بی بیچکم مثبته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 94 پست
اخه دکتر گفت پریود شدی بعدش اقدام کن بعد دوماه اگه باردار نشدی بیا پیشم. منم همینکارو کردم.

اهان باشه مشکلی نیس عزیزم ‌‌...منم فردا بی بی میذارم دارم ثانیه هارو میشمارم

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤

منم مثل شمام امروز موعدمه 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم هر سوالی داری در خدمتم

ممنونم من از روز سوم تا پنجم پریودی شبی دو تا کلومیفن خورد و روز ۱۴ پریودی دو تا امپول اچ سی جی زدم ۲۵ بهمن امپول زدم شبش و فردا ظهر و پس فرداش اقدام داشتم دیروز بیبی زدم منفی بود پریود هم نشدم چرا؟؟

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
ممنونم من از روز سوم تا پنجم پریودی شبی دو تا کلومیفن خورد و روز ۱۴ پریودی دو تا امپول اچ سی جی زدم ...

چند روز از تزریق امپولت میگذره؟

دقیق

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
امروز ۱۶ روز میگذره 

روز ۱۸ ام احتمالا پریود شی

نشدی بعد اون بی بی بزن

من خودم ۳ ماهه کلومیفن‌میخورم 

دوماه با امپول ازاد سازی

اینماه بدون امپول ازاد سازی

هر ماه هم ۱۸ روز بعد امپول پریود شدم

من خودم ۳ ماهه کلومیفن‌میخورم  دوماه با امپول ازاد سازی اینماه بدون امپول ازاد سازی هر ماه ه ...

ینی اگه بعد ۱۸ هم پریود نشدم امکان داره باردار باشم ؟اگه بیبی زدم بازم منفی بود از چی میتونه باشه

انشاالله بارداری عزیزم توکل بخدا

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید
ینی اگه بعد ۱۸ هم پریود نشدم امکان داره باردار باشم ؟اگه بیبی زدم بازم منفی بود از چی میتونه باشه

۱۸ روز بعد امپول پریود میشی 

نشدی بی بی چک بزن

اگه منفی بود بارداری منتفیه

اکثرا خیلیا عقب میندازن بی دلیل و با پروژسترون پریود میشن

انشالله که باردار باشی

چندماهه اقدامی؟

مشکلت چیه؟

۱۸ روز بعد امپول پریود میشی  نشدی بی بی چک بزن اگه منفی بود بارداری منتفیه اکثرا خیلیا عقب م ...

ایشاا....تقریبا یکساله.تنبلی تخمدان pco.یه سوال دیگه .من قبل مصرف داروهام مدروکسی پروژسترون مصرف میکردم از روز ۱۴ پریودی شبی دو تا تا ۱۰ شب .این ماه ک امپول زدم روز ۱۴ ام پروژسترون هم مصرف کردم .مشکلی با امپول ب وجود نمیاره؟؟

ایشاا....تقریبا یکساله.تنبلی تخمدان pco.یه سوال دیگه .من قبل مصرف داروهام مدروکسی پروژسترون مصرف میک ...

نه اصلا

پروژسترون باعث میشه سر وقت پریود شی

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی ایشاا.. خدا به همه منتظرا نی نی بده

این ماه هم خیلی کمر درد داشتم گاهی هم تخمدانام درد میکرد