2777
2789
عنوان

بچها بیایدبگید بی بیچکم مثبته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 94 پست
نه بابا روشای خونگی شانسی هست ببشتر گیج میشی همون بی بی چک از همه بهتره خودت نمیتونی بری بخری؟ م ...

منم قایمکی زیاد میخریدم. امروز شوهرم خرید😅

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید
چون عرق رازیانه خوردم گلم منتظرم ببینم پریودمیشم یا نه بعدش بی بی میزنم

انشالله پریود نشی 

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااییی عزیزم‌منم امروز موعدم هس نصف صب با تیر کشیدن های خفیف بیدار شدم حتی صبح هم درد داشتم ولی خب ...

انشاالله که مامان شدی عزیزم توکل بخدا😍

اره . دعاکن راست باشه ازمایشمم مثبت بشه

انشاءالله مثبته گلم

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
انشاالله که مامان شدی عزیزم توکل بخدا😍

خیلی منتظرم

دلم نی نی میخواد

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
نه بابا روشای خونگی شانسی هست ببشتر گیج میشی همون بی بی چک از همه بهتره خودت نمیتونی بری بخری؟ م ...

من وایتکس قبلا زدم همچین کف میکرد که نگو😂

قبلا5تایجاخرید همشو حروم کردم دیشبم خواستم بگیرم بهش گفتم میگه موعدت کی هس گفتم4روزدیگه اونم گفت باشه همون موقع میگیرم واست😟😐داروخونه هم دوره نمیتونم برم😣

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
انشالله پریود نشی 

انشاءالله راستی گلم عرق رازیانه خوردم نبایدجلو میفتاد پریودم؟پس چراعقب افتاده؟!

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
رازیانه چرا خوردی    

الان نخوردم عزیزم وقتی پریودم تموم شد وپاک شدم خوردم تاوسط سیکلم که تخمک گذاریم بود بعدش قطع کردم گلم

انشاءالله راستی گلم عرق رازیانه خوردم نبایدجلو میفتاد پریودم؟پس چراعقب افتاده؟!

بعد موعدت بی بی چک بزن

انشالله که نتیجه گرفتی

من فقط در مورد قرص و امپول ها اطلاعات دارم

گیاهی نه

بعد موعدت بی بی چک بزن انشالله که نتیجه گرفتی من فقط در مورد قرص و امپول ها اطلاعات دارم گیاهی نه

شما در مورد قرص و امپول اطلاعت داری میشه جواب منم بدی

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
چه دارویی استفاده کردی

من پولیپ داشتم ماه پیش عمل کردم لاپاراسکوپی وهیستروسکوپی شدم. بعداون اقدام کردم که این شد نتیجش فقط خداکنه ازماشمم مثبت باشع

من پولیپ داشتم ماه پیش عمل کردم لاپاراسکوپی وهیستروسکوپی شدم. بعداون اقدام کردم که این شد نتیجش فقط ...

مبارک باشه عزیزم ایشاا... سالم بغلش بگیری

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
بعد موعدت بی بی چک بزن انشالله که نتیجه گرفتی من فقط در مورد قرص و امپول ها اطلاعات دارم گیاهی نه

موعدم4روزه گذشته گلم چون شنیدم هرکی 3ماه عرق رازیانه بخوره جواب میگیره منم ماه سوم مصرفم بود دو دوره قبل اولی جلوافتادپریودم ماه بعدش2روز عقب افتاد اینماهم که4روزعقب افتاده هنوزم نشدم😓