2777
2789
عنوان

تب نوزادم خواهشا کمک

236 بازدید | 18 پست

بچه ها دخترم دوشنبه واکسن دوماهگیش زد تب خفیف داشت اوایل ۴شنبه ظهر و ۵شنبه ۵ صبح تبش بالا رفت ک بردیمش دکتر

بهم گفت شیاف بذارم براش اگه تا فردا شب قطع نشد برم بازم و گفت مقعدی شیاف نکن زیربغلش هرچی بود نبم درجه اضافه کن بهش

تبش خوب شده بود تا الان ک زیر بغلش ۳۸/۳ بود

بچه ها طبیعیه با ببرم دکتر الان؟ وقت شیافش ی ساعت دیگست میتونم الان استفادش کنم؟

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
تب۳۹درجه خیلی خطرناکه  خدایی نکرده تشنج میکنه!اول لباساشو کم کن بعدپاشویه و باگازتمییزونمدار ...

شیافش ۶ساعته نشه مشکلی تیست؟

پاهاش یخه پاشویه کنم لرزش نمیزنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوای خونه رو گرم نگه دار و لباسای تنشو کم کن.روشم پتو ننداز یه ملافه خنک.پاشویه آب ولرم هم خیلی خوبه ولی بعد خشکش کن سردش نشه.میگن کف پاش پیاز حلقه شده بزاری تب میاد پایین.نمیدونم چقد درست فقط خوندم.شیافشم استفاده کن .جز پیاز بقیه کارایی بود که من شبای واکسن پسرم تا صب انجام میدادم 

منک میگم نمداروبااب ولرم اب سردباعث لرزمیشه قبل ازگذاشتن تب گیر!تکونش دادی ک زیر۳۵بیاد؟

دیجیتال بود

الان پارچه نمدار رو پیشونیش گذاشتم دستت درد نکنه

سر و سینه و زیربغلاش داغن

هوای خونه رو گرم نگه دار و لباسای تنشو کم کن.روشم پتو ننداز یه ملافه خنک.پاشویه آب ولرم هم خیلی خوبه ...

دستت درد نکنه

از شیاف قبلیش ۵ساعت میگذره دستورش ۶ ساعته استفاده کنم؟

توالان تامشکل دارنشده بایدتبشوکنترل کنی!انتی بیوتیک نیست که حتماسرساعت بذاری

اها ممنون

عزیزم یه شب دختر من تب کرد نصف شب بچه های نی نی سایت گفتن سرکه قاطی ولرم کن پاشویه اش کن ..عالی بود خداخیرشون بده ..بااستامینوفن تب پایین نمیومد ..حتما امتحان کن

کاش تو سهم من بودی❤️
شیافش ۶ساعته نشه مشکلی تیست؟ پاهاش یخه پاشویه کنم لرزش نمیزنه؟

همین الان شیاف بذار

پوشکشو باز کن

لباس نخی بپوشون

اما هوای خونه سرد نباشه

با اب ولرمممم حتما ولرم ، سرددد شوک میاره، کف دست و پاش و کشاله رونش رو پاشویه کن

حتما فردا هم ببر دکتر. تب کلا خطرناکخ

بعدم فردا از داروهانه کولینک پد بگیر ،از این چسبای خنک کنندس ،تو خونه داشته باش فقط و فقط وقتایی که تب داشت بذار رو پیشونیش

عزیزم یه شب دختر من تب کرد نصف شب بچه های نی نی سایت گفتن سرکه قاطی ولرم کن پاشویه اش کن ..عالی بود ...

اب ولرم با سرکه؟

والا اومدم با اب ولرم پاشویش کنم کلی جیغ زد با اینکه عاشق اب بود همیشه