2777
2789
عنوان

تپش قلب نوزاد ۲۰روزه

2200 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

یه سوال داشتم اگه ممکنه کمک کنین از نگرانی درام

نوزاد۲۰روزه پسر داریم که خیلی دل دل میزنه عین گنجیشک.وزنش ۲۵۰۰البته دوقلو هستن واس همین ریزن.امروز دکتر بردم عکس و نبضش گرفتن خوب بود.چکارکنم؟نمیتونه بخوابه بخاطر همین دل دل زدن

انچه دلم خواست نه ان میشود...هرچه خدا خواست همان میشود
خب وقتی خوب بوده چرا نگرانی؟

اخه دکتر یه جوری حرف میزد و‌گفت شنبه ببر متخصص قلب اکو بگیر از اونطرف میگفت چیزیش نیس.منو گذاشت تو‌برزخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه مدت همین طورین دل دل میزننو ناله میکنن خوابشونم سبکه کم کم بهتر میشن صبوری کن

اون یکی اینجوری نیس.اما وزن گیریشون یکیشون توی ۲۰روز۲۰۰گرم اضافه کرد که خیلی گفتن کمه.

تو معاینه نگفت صدای اضافی داره؟گفته ببر اکو چون احتمالش هست قلب سوراخ داشته باشه گفته نگران نباش چون ...

خیرببینی دلم آروم گرفت.بچه های خودم نیستن.برادرشوهرامن😀

تو معاینه نگفت صدای اضافی داره؟گفته ببر اکو چون احتمالش هست قلب سوراخ داشته باشه گفته نگران نباش چون ...

نه نگفت