2777
2789
عنوان

لتروزل سه تا با هم یا جدا

918 بازدید | 19 پست

سلام. دکترم برام این ماه روزی سه تا لتروزل تجویز کرده که از روز سوم پریود به مدت ۵ روز بخورم. 

حالا من این سه تا رو باید باهم بخورم یا جدا جدا؟

اوه چرا سه تا؟

معمولا دوتاست

باید باهم بخوری

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من گفت ۳تا رو باهم نخور

یکی صبح

یکی ظهر

یکی شب

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یک ساله توی اقدامم. اگه تا دو ماه دیگه باردار نشم میرم برای IVF

شوهرت آزمایش داده؟ خیلی زوده ک برا آی وی اف

خودت عکس رنگی و آزمایشو اینا دادی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
آره همه کار کردیم. دیگه خسته شدم. می خوام مستقیم برم مرحله آخر

اگه وضع مالیتون خوبه اره انجام بدین راحت شین.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه وضع مالیتون خوبه اره انجام بدین راحت شین.

وضع مالیم متوسطه. ولی چون ۳۸ سالمه دیگه نمی خوام زمان رو از دست بدم. همین دو ماه رو هم به خاطر اینکه عید داخلشه بیخیال شدم. وگرنه همین رو هم صبر نمی کردم