2777
2789
عنوان

خوابیدن در بارداری

241 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من اوایل بارداریمه .ولی چون کلا دمر میخابیدم باید باز از الان تمرین کنم ک دمر نخابم .سر بچه اولمم کلا از اول تا اخر بارداری خواب خوبی  نداشتم .چون میترسیدم یه هو یادم بره دمر بخابم .کی مثل من بوده .به نظرتون چی کار کنم بتونم یه خواب راحت داشته باشم؟

مگه میشه تو باشی و من ارزوی دیگری داشته باشم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یع بالشتایی هست مخصوص بارداری.شبیه L یا U هستن.میتونی از اونا تهیه کنی.تو گوگل سرچ کن مدلاش هست

واقعا چ جالب تا حالا نشنیده بودم .مرسی عزیزم از راهنماییت❤

رو شکم خوابیدن اوایل بارداری خطر داره؟

والا اوایل شنیدم نه ولی ۳ماه ب بعد اره .من خیلی عذابمه سر پسرم اصلا یه خواب خوب نداشتم .اینم استرس گرفتم از حالاک چجور بخابم

اخه من ب روی شکم میخابم .شما منطورتون صاف خوابیدنه فک کنم 

آهان من فکر کردم به کمر منظورتون خب برای شکم وقتی بزرگ بشه دیگه خود به خود نمیتونی رو شکم بخوابی یا اینکه یه بالشت بذار بین دوتای پاهات 

مامان دوقلوها هستم😍😍
آهان من فکر کردم به کمر منظورتون خب برای شکم وقتی بزرگ بشه دیگه خود به خود نمیتونی رو شکم بخوابی یا ...

نه عشق ولی من سره پسرم با همون شکمم برمیگشتم .یعنی یه وقتایی تو خواب شوهرم بیدارم میکرد.دو سه باری این اتفاق افتاد .باید از اون بالشتایی ک دوستمون گفت تهیه کنم .فک کنم بهترین راه همونه .بازم مرسی گلی❤