2777
2789

سلام

دکتر سونو بهم گفت ۳۳ هست طول سرویکس... یعنی طول دهانه رحم .

مراقب باش پایین تر نیاد .

دکتر خودم گفت لب مرز هست کار سنگین نکن ...راه زیاد نرو ...یهو بلند نشو .

حالا من خیلی استرس گرفتم .کار من تو خونه در حد ی آشپزی کردن هست فقط .و همین .

حتی نماز هم میشینم میخونم.

مامانا باردارا استراحت کنم خوب میشه وضعیتم؟؟؟خیلی نگرانم

دم عید هم هست بازار هم نمیشه رفت😥

برا منم ۳۳بود تو آنومالی ولی پیاده روی میکنم خرید میرم بیرون میرم کلاس بارداری ام میرم کار خونه ام انجام میدم و خداروشکر تا الان مشکلی نداشتم

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفته ای؟ 

به حرف های دکترت گوش کن من با سرویکس ۳۰ تو هفته ی دوازده سر موقع سزارین کردم بعدشم چک نکرد دکترم ولی استراحت نسبی داشتم هیچ کاری نمیکردم بجز آشپزی

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤
برا منم ۳۳بود تو آنومالی ولی پیاده روی میکنم خرید میرم بیرون میرم کلاس بارداری ام میرم کار خونه ام ا ...

ماشاالله...خدا رو شکر ...

تو سونو ان تی گفت ۳۳ هستی 

من نگرانم ...میگم این یعنی چی تنگه ؟؟؟؟تنگ باشه که خوبه ...گشاد خطرناکه دیگه

۱۳ هفته و ۳ روز 

بد نیست طول سرویسکت ولی سعی کن رعایت کنی.الکی هم نگران نباش عزیزم استرس سمه.هرچند که واقعا استرس نداشتنم سخته

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
خب هفتت بره بالاتر طول سرویکستم بیشتر میشه 

نه عزیزم کمتر میگشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
منم سرویکسم ۳۳ ولی چیزی بهم نگفتن ک مراعات کن گفتن طبیعیه... نگران نباش عزیزم. چند هفته ای؟؟ خب خوب ...

الان از استرس سمت چپم تیر میکشه...انشاالله ۱۳ هفته و ۳ روز

اره من ۳۰بودم مامانم برد خونه خودشون تا ماه پنجم نذاشت دست به سیاه و سفید بزنم واسه همین ماه پنجم اومدم خونه خودم خم و راست نمیشدم کارای خونمم یواش انجام میادم دیگه الان دخترم چهار سالشه  پله خیلی باعث میشه طول سرویکس بیاد پایین و همچنین خم و راست توالتم توالت فرنگی بود ممنون مادرمم