2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروشگاه فرهنگیان اگر آشنای فرهنگی داری میتونی از فیش حقوقش استفاده کنی اگر نداری چک کارمندی قبول میک ...

اگه چک کارمندی قبول کنن عالیه

فروشگاه فرهنگیان رو تا حالا نشده بودم ولی

بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃

ما سال ٨٨ ي لپ تاپ قسطي فروشگاه فرهنگيان برداشتيم

قيمتش ٦٠٠ بود

قسطي ١٢٠٠ باهامون حساب كردن

هنوز كه هنوزه يادم مياد قلبم درد ميگيره

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
ما سال ٨٨ ي لپ تاپ قسطي فروشگاه فرهنگيان برداشتيم قيمتش ٦٠٠ بود قسطي ١٢٠٠ باهامون حساب كردن &nbs ...

ااااوه نههه 

الان كه اخر سال هست

بعيد ميدونم وام بدن

ولي اكثر بانكها وام كالا با فاكتور خريد ميدن

ميتوني وام برداري، ماشين بخري بعد قسط وام بدي

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
الان كه اخر سال هست بعيد ميدونم وام بدن ولي اكثر بانكها وام كالا با فاكتور خريد ميدن ميتوني وام ب ...

میدونی کدوم بانک این کارو میکنه؟

میدونی کدوم بانک این کارو میکنه؟

بانك ملي رو مطمينم

خودمون برداشتيم، ١٢/٥٠٠ فاكتور برديم، ١٠ ت وام دادن

ماهي ٣٨٠ قسطش،٣٦ ماهه

شنيدم بقيه هم اين وام رو دارن

مخصوصا  شما كه فاكتور خريد هم داري

بانك ملي رو مطمينم خودمون برداشتيم، ١٢/٥٠٠ فاكتور برديم، ١٠ ت وام دادن ماهي ٣٨٠ قسطش،٣٦ ماهه شنيد ...

مرسی عزیزم  واقعا ممنون همینکارو میکنم😘😘😘