2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دقیقا یادم نیست اما بکر کنم گفته بود با زنانی که مچ پای چاق دارند ازدواج کنید چون آنان فرج های ...

چرا هر روایت مزخرفی که میشنوید باور میکنید؟ پیامبر همچین حرف زشتی نمیزنه . تازه همیشه تاکید میکردن که با زنان مومن و باتقوا ازدواج کنید نه اینکه .....

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
عزیزم یه سرچ بزن توی نت میبینی حرف بدی هم نیست مردان امتش رو راهنمایی کرده

یعنی مردان امت فقط بخاطر فرج پر گوشت همسر انتخاب میکنن؟ خاک بر سر همچین مردانی!!!!

منم این روایت رو شنیدم راستش من ناراحت شدم از این روایت😐 چون بنظرم ارزش زن به فرم بدنش نیست

بنظر منم ادم هر چیزی که شنید رو نباید باور کنه باید به عقلشم رجوع کنه. بعضی روایت ها بیشتر توهینه تا هدایت و ادم میفهمه جعلیه

بنظر منم ادم هر چیزی که شنید رو نباید باور کنه باید به عقلشم رجوع کنه. بعضی روایت ها بیشتر توهینه تا ...

بله واقعا

انقدر برای تخریب اسلام تلاش شده و احادیث و روایات جعلی وارد شده که بنظر من بجز قرآن به هیچی نمیشه اعتماد صد در صد داشت

🌷