2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درد شدید داشتم اصلا نمیتونستم بشینم خیلی بد بود, به خاطر عفونت ادراری شدید بود, بیمارستانم رفتم گفت دل درد اینجوری اصلا طبیعی نیس, چه جوری به شما گفتن طبیعیه, بعدش من دارو خوردم دیگه اصلا اونجوری دل درد ندارم

زير دلتون درد ميكنه مال من تير ميكشه منم كنجكاوم بدونم طبيعيه يه تير بدي ميكشه

رحمم دكتر شياف داد و استراحت مطلق تا١٠روز البته وقتي لك ديدم ولي از موقع شياف و قرص ها زير دلم تير ميكشه يكم نگرانم😞

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين
ادم همش تو استرسه همش نگرانه خیلی بده هیچ نمیزاره ادم ذوق کنه

دقيقا ذوق و كه بزار كنار همش نگران افسرده غمگين حوصله ي شوهم كه ندارم ديشب كه كلي گريه كردم رفتم سونو چون لك ديدم بايد ٦هفته و ٥روز ميبودم گفت ٥هفته و ٣روزي ولي همه چي بود كيسه زرده و ساك گفت ١٠روز ديگه برم دكترم گفت استراحت استراحت و شياف داد

توام درد داري شياف خوبه آروم ميكنه 

دقيقا ذوق و كه بزار كنار همش نگران افسرده غمگين حوصله ي شوهم كه ندارم ديشب كه كلي گريه كردم رفتم سون ...

موافقم ن اعصاب هس ن حوصله همش حالت تهوع و اینا.اره باید برم ی متخصص دیگ ببینم چ میگه .ایشالا نی نیت صحیص سالم ب دنیا بیاد 

موافقم ن اعصاب هس ن حوصله همش حالت تهوع و اینا.اره باید برم ی متخصص دیگ ببینم چ میگه .ایشالا نی نیت ...

انشالله عزيزم توام دردات كمترميشه و بارداري خوب  و زايمان راحتي ميكني ❤️

همه میگن تا س ماههمینه 😢😢دکترام ک هیچی نمیگن حتی بیمارستانم بستری نمیکنه 

اگه دردت مداومه طبیعی نیس دردی باید حداکثر یه ربع باشه بعد خوب بشه 

خدایا شکرت