2777
2789
عنوان

خانم چطور بدلیجات رو رنگ ثابت کنیم و اصلا رنگشون نره

| مشاهده متن کامل بحث + 34182 بازدید | 49 پست
خیلی نازه  من فکر کردم دستش کامل فلزه  هزینش کمتر میشه حتما آب طلا بزن بهش .چند گرفتی؟؟؟

جدا ؟پس خوبه میبرم ببینم چقد میگیرن مرسی گلم😘

۱۱۵هزار 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اين ساعت رو دارم نزديك يكساله مدام استفاده ميكنم ولي رنگش نرفته فقط بندش داره پوسته پوسته ميشه

اصله ؟

اصله ؟

والا ميگن اصلش سه موتور فعاله من وقتي خريدم به نام اصل خريدم ولي با اين توضيح فهميدم نه اصل نيست

اگر زياد ميپوشيش به اين چيزا كه ميگي فكر كن اگر مدام نپوشيش هيچيش نميشه 

ميخواي عكس بدم؟

والا ميگن اصلش سه موتور فعاله من وقتي خريدم به نام اصل خريدم ولي با اين توضيح فهميدم نه اصل نيست اگ ...

اره اصلش مخصوصا ست هم میخواستم خییلی گرون بود منم گفتم اینو بگیرم مواظبش باشم ببینم چطوره یه زمانی اگه خراب شد دیگه مجبورم اصل بگیرم ن تو خاته نمیپوشم برم جایی 

اره عکس بده گلم 

من دوتا انگشترمو روکش طلا سفیدش رفته بود روکش.دادم شد50 

هر سال میبرما پارسال دونه ای8 بود 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
من دوتا انگشترمو روکش طلا سفیدش رفته بود روکش.دادم شد50  هر سال میبرما پارسال دونه ای8 بود&nbs ...

یعنی روکش هم بکنی هر سال باید تمدید کنی😯😯

خو این چکاریه همون اصل رو بگیری به صرفه تره ن؟😂😂😂

یعنی روکش هم بکنی هر سال باید تمدید کنی😯😯 خو این چکاریه همون اصل رو بگیری به صرفه تره ن؟😂😂😂

من حلقم طلا سفید بود اولش خریدیم بعدش دیدم رنگش داره زرد میشه😐دیگه هر سال میبرم تمدید!

انگشترمم از همون مغازه خریدم اونم همینه وضعش 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
من حلقم طلا سفید بود اولش خریدیم بعدش دیدم رنگش داره زرد میشه😐دیگه هر سال میبرم تمدید! انگشترمم از ...

ای بابا چ بد😐 

پس منم آب طلا بزنم باز هر سال تمدید مخاد نههههه😑