من یه ساعت خریدم و خیلی دوسش دارم اما چون اصل نیست میترسم که دسته هاش بعد مدتی کدر بشه یا کلا رنگش بره کسی تجربه داره که باید چکارش کنم که رنگش همینطور ثابت بمونه روکش طلا چیزی ....🤔🤔
ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا ميگن اصلش سه موتور فعاله من وقتي خريدم به نام اصل خريدم ولي با اين توضيح فهميدم نه اصل نيست اگ ...
اره اصلش مخصوصا ست هم میخواستم خییلی گرون بود منم گفتم اینو بگیرم مواظبش باشم ببینم چطوره یه زمانی اگه خراب شد دیگه مجبورم اصل بگیرم ن تو خاته نمیپوشم برم جایی
اره عکس بده گلم
ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀
من دوتا انگشترمو روکش طلا سفیدش رفته بود روکش.دادم شد50
هر سال میبرما پارسال دونه ای8 بود
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
یعنی روکش هم بکنی هر سال باید تمدید کنی😯😯 خو این چکاریه همون اصل رو بگیری به صرفه تره ن؟😂😂😂
من حلقم طلا سفید بود اولش خریدیم بعدش دیدم رنگش داره زرد میشه😐دیگه هر سال میبرم تمدید!
انگشترمم از همون مغازه خریدم اونم همینه وضعش
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم