2777
2789

برادر خانم من اینجوری بود بخاطر کیسه صفرا بود

بلافاصله یعد از زایمان مجبور به عمل کیسه صفرا شد

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد خودم میوفتم قبل بارداری همش منتظر علائم باردارییم هر علامتیو فک میکنیم برا اونه الان ک آخرشه دنبال علائم زایمانیم هر چی میشه میگیم علامت زایمانه😀

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
یاد خودم میوفتم قبل بارداری همش منتظر علائم باردارییم هر علامتیو فک میکنیم برا اونه الان ک آخرشه دنب ...

من پریشب درد داشتم گفتم چیزی نیست دیشب دیگه زیاد شد رفتم دکتر بستریم کردن 

خداروشکر
من پریشب درد داشتم گفتم چیزی نیست دیشب دیگه زیاد شد رفتم دکتر بستریم کردن 

دردت چجوری بود؟

منم درد دارم درد پریودی کمردرد پریودی هم دارم شکمم هم سفت میشه ولی محل نمیدم چون منظم نیس

دردت چجوری بود؟ منم درد دارم درد پریودی کمردرد پریودی هم دارم شکمم هم سفت میشه ولی محل نمیدم چون من ...

دقیقا نا منظم با درد پری از کمر میکشید زیر شکم . 

دست بزن ۴ انگشت بالای ناف اگه منقبض میشه حتی نا منظمش انقباض زایمانی 

خداروشکر
دقیقا نا منظم با درد پری از کمر میکشید زیر شکم .   دست بزن ۴ انگشت بالای ناف اگه منقبض می ...

تقریبا یه هفته ای هست زیاد شده سفت شدن شکمم یه مساحت زیادی از شکمم سفت میشه وسط و سمت چپ و بالای نافم کامل ولی چون سمت پهلو راستم شل میمونه من خیلی جدی نگرفتم میگم شاید بچه س البته اینم بگم کلا بچه م سمت چپمه شکمم کجه سمت راست انگار خالیه

دل دردهای شبیه پریودی چطور نشانه زایمانه؟ هفته۲۹ هستم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
تقریبا یه هفته ای هست زیاد شده سفت شدن شکمم یه مساحت زیادی از شکمم سفت میشه وسط و سمت چپ و بالای ناف ...

منم بچم سمت راستمه سمت چپ کامل خالیه . مهم بالای شکمه که بگیره

خداروشکر