2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 33 پست
جدی ... یعنی برای منم تخمک گذاری بوده ... ان شاءالله که خیره ... اخه برای من اصلا تا الان اینجوری نش ...

منم اصلا تا حالا اینجور نشدم .دوستان ک پرسیدم گفتن لک تخمک گذاریه .لک لانه گزینی میگن روز پریود اتفاق میفته

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
باشه عزیزم ولی انقدر زود لانه گزینی اتفاق نمیفته ک شاید عفونت داری تقریبا زمان پریودی دو سه روز قبلش ...

ممنون از جوابت😍😍 .... تقریبا سه سال و نیم منتظرم همه نوع چیزی تو این مدت دیدم جز این لکه وسط سیکل که اونم دیدم .... 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصلا تا حالا اینجور نشدم .دوستان ک پرسیدم گفتن لک تخمک گذاریه .لک لانه گزینی میگن روز پریود اتفا ...

اخه میدونی من خواهرم تقریبا ۱۶ سیکلش لکه اومد فک کرده بود پریود شده تا ۹ روز همچنان لک بینی داشته ۵ روز بعد موعدش دید پریود نمیشه بی بی چک گذاشته بود که دو خط شده 

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
الهی ک خیر باشه امیدوارم ب همین زودیا قبل عید نتیجه بگیری عیدت بشه بهترین عید🙏🙏🙏

ممنون عزیز دلم ... الهی که نی نی نازت رو بسلامت بغل بگیری😘😍

شما دلیلش رو میدونی ... اخه لک لانه گزینی دیدی ... ممکنه برای تخمک گذاری باشه

راستش من تاحالا نشنیدم تخمک گذاری هم باعث لکه بینی بشه،فقط میدونم معمولا یک هفته بعد از اقدام ممکنه لک لانه گزینی داشته باشی تواطرافیانمون یا لک لانه گزینی نداشتن اگرم داشتن یک هفته بعد از اقدام حالت چند تا لک صورتی بوده،ایشالا که این ماه مامان میشی

راستش من تاحالا نشنیدم تخمک گذاری هم باعث لکه بینی بشه،فقط میدونم معمولا یک هفته بعد از اقدام ممکنه ...

اخه منم تا حالا نشنیدم .. تو اطرافیام فقط خواهرمو میدونم ۱۶ سیکلش لکه لانه گزینی داشت ... ممنون عزیزم ... ان شاءالله 😘😘😍😍🤩🤩

اخه منم تا حالا نشنیدم .. تو اطرافیام فقط خواهرمو میدونم ۱۶ سیکلش لکه لانه گزینی داشت ... ممنون عزیز ...

لک لانه گزینی رو همه باردارا ندارن بستگی به زمان لقاح داره اگه زود تخمک گذاری داشته باشی لقاح زودتر انجام میشه،اگه مثل من تخمک گذاری دیرتر اتفاق بیفته لقاح هم دیرتر انجام میشه،من چون دوره هام سی وپنج روزس روز موعدم لک داشتم،ممکنه شما تخمک گذاریت زودتر اتفاق افتاده باشه

لک لانه گزینی رو همه باردارا ندارن بستگی به زمان لقاح داره اگه زود تخمک گذاری داشته باشی لقاح زودتر ...

عزیزم من دوتا سقط داشتم ... تو این ۳ سال و نیم موقع تخمک گذاری اصلا لکه نیومده و برای دوتا بارداریام لک لانه گزینی هم ندیدم .. سیکلام ۳۰ تا ۳۵ روزه ... فقط دیروز ترشح تخم مرغی شکل داشتم

اخه میدونی من خواهرم تقریبا ۱۶ سیکلش لکه اومد فک کرده بود پریود شده تا ۹ روز همچنان لک بینی داشته ۵ ...

کی موعدت هست من ۱۶ ام 

کی موعدت هست من ۱۶ ام 

عزیزم امروز ۱۶ سیکلمه .. ماه قبا ۱۹ موعدم با ۵ روز تاخیر ۲۴ پریود شدم ... این ماه دقیق نمیدونم ولی تا ۲۴ منتظر پریودی میشم ... ان شاءالله خبر بارداریت رو بشنوم

آخی عزیزم ایشالا که همین زودیا مامان میشی 

ممنون عزیزم ... الهی که همه منتظرا بزودی باردار شن 😘😍🤩

عزیزم امروز ۱۶ سیکلمه .. ماه قبا ۱۹ موعدم با ۵ روز تاخیر ۲۴ پریود شدم ... این ماه دقیق نمیدونم ولی ت ...

مرسی .تاپیک رو ذخیره میکنم میام بهت میگم چیشد انشاالله تو هم باردار باشی

مرسی .تاپیک رو ذخیره میکنم میام بهت میگم چیشد انشاالله تو هم باردار باشی

ان شاءالله عکس بی بی مثبتت رو بذاری 💋😍⚘