2777
2789
عنوان

چکارکنم بنظرتوووون

251 بازدید | 14 پست

من پریودام میانگینش 32 تا 35. امروز روز 33 ومه. همیشه سینه درد و دل دردم سه روز قبل پریودیم شروع میشه الان از جمعه تاحالا نوک سینه هام حساس شده و درد میکنه دلمم چن روزیه درد میکنه اما نمیشم از شهریور اقدامم سه شنبه وقت دکتر تهران گرفتم ک برم برای بچه دار شدن. الان چکارکنم بنظرتون ازمایش خون اگه دوشنبه بدم مشخص میشه باردارم یا ن؟ 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الانم آزمایش بدید معلوم میشه اما به نطر من تا همون یکشنبه دوشنبه صبرکنید

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
همین الانم آزمایش بدید معلوم میشه اما به نطر من تا همون یکشنبه دوشنبه صبرکنید

اخه میگن باید یک هفته تا ده روز عقب بیفته تا بی بی و ازمایش نشون بده 

بی بی چک زدی

نه هنوز چون دوره ام معلوم نیس فقط میانگینش 32 تا 35 هست نمیدونم عایا گذشته از موعد یا نه. چون میگن باید چند روز بگذره بعد بی بی بذاری

من خوندم آزمایش خون ۸ تا ۱۰ روز بعد لقاح نشون میده ، حالا اگه حدود تقریبی تخمک گذاریتو بدونی می تونی ازمایش بدی ، حداقل اینه که اگه لقاح دیرتر هم انجام شده آزمایشت مشکوک نشون میده 

اگه هم منفی باشه که مشخصه 

بزار دو روز قبل رفتن به تهران ازمایش بده یا سر موعدت

من خوندم آزمایش خون ۸ تا ۱۰ روز بعد لقاح نشون میده ، حالا اگه حدود تقریبی تخمک گذاریتو بدونی می تونی ...

میگم بدبختی روز دقیق موعدم مشخص نیس ته ته اش 35 روزه اس ک میشه شنبه اول ازمایش بدم یا بی بی چک بذارم شنبه؟ 

همون ۳۵ روزه هم که حساب کنی دو روز دیگه موعدت میشه ، اگه تا اون روز اتفاقی نیفتاد برو ازمایش خون بده ...

اره ایشالله ک اینهمه انتظارم جواب بده 

😣

نه هنوز چون دوره ام معلوم نیس فقط میانگینش 32 تا 35 هست نمیدونم عایا گذشته از موعد یا نه. چون میگن ب ...

خب پس تاسرماه صب کن

خدایا نی نی کوچولو حس میکنم تودلمه منتظرم که ببینم یکی ازفرشته هاتو بهم دادی که نه ماه دیگه بیادتوی بغلم