2777
2789
عنوان

دندانم درد میکنه باردارم کمک کنید

164 بازدید | 24 پست

سلام خسته نباشید 

دوستان بهم کمک کنید تقریبا 10 روزه سرما خوردم گوشم و سرم خیلی درد میکنه 

چند روزیه هم دندانم گاهی وقت درد میکرد 

تا اینکه از دیشب تا الان از درد دندونم خوابم نمیبره بهم کمک کنید حالم خیلی بده چیکار کنم راهش چیه

الهی تکیه به لطف تو دارم نا امیدم نکن❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم گلم

مثلا میگن باد حاملگیه میفته پشت دندونا منم از اول تا اخر اینجور شده بودم کاریش نمیشه کرد فقط فکر کنم میشه مسکن ساده اونم کم خورد

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
مثلا میگن باد حاملگیه میفته پشت دندونا منم از اول تا اخر اینجور شده بودم کاریش نمیشه کرد فقط فکر کنم ...

عزیزم باد حاملگی چیه ؟ میترسم زایمان زود رس داشته باشم 

عزیزم باد حاملگی چیه ؟ میترسم زایمان زود رس داشته باشم 

نمیدونم‌قدیمیا میگن ادم  همه دندوناش با هم درد میگیره ولی چه ربطی به زایمتن زودرس داره؟

نمیدونم‌قدیمیا میگن ادم  همه دندوناش با هم درد میگیره ولی چه ربطی به زایمتن زودرس داره؟

نمیدونم از بس تو سایتا ی چیز مختلف نوشته بخاطر این میترسم 

نمیدونم از بس تو سایتا ی چیز مختلف نوشته بخاطر این میترسم 

نه ربطی نداره استرس بیخود به خودت وارد نکن بچه هرچی بیشتر تو شکم بمونه دردسرا و گریه های بعدش کمتره چون کامل رسیدس بهش فکر نکنو فقط به خودت برس

نه ربطی نداره استرس بیخود به خودت وارد نکن بچه هرچی بیشتر تو شکم بمونه دردسرا و گریه های بعدش کمتره ...

ممنونم عزیزم 😚😚 چشم مرسی از راهنماییت 

برو دندانپزشکی

دکترم گفت نمیشه دارویی استفاده کنم.😣😣 دندان پزشک خوبم نداریم تو شهرمون باید 7 یا 8 ساعت تو ماشین بشینم برم.ی شهر دیگه 

چشم عزیزم ایشالله هرچی که توی دل قشنگ و مهربونته خدا بهت بده

انشاالله خدا یه بچه تپل مپل سالمو خوش قدم هم به شما بده

عزیزم گوش و مجرای تنفسیت عفونت کرده.و بخاطر همین به دندونت میزنه.برو دکتر عفونت گوش رو برطرف کن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩