2777
2789

بچم 4 ماهشم نشده.بعد زایمان نزدیک دوماه خونریزی داشتم.تا 50 روزش شدید بود.بعد کمتر شد.دوهفته نشده بود باز پریود شدم اونم شدید ده روز شد من که پریودم 7 روزه تموم میشد.دوره هام 21 روزه بود قبل زایمان.الان 5 روزم گذشته پریود نشدم.خیلی میترسم.سزارینم بودم.کسی بوده اینجوری بوده باشه بعد زایمان و باردار نبوده باشه؟بچم شیر خودمو میخوره اما گاهی معمولا هفته ای یه بار میذارمش خونه مامانم شیر خشک میخوره 3_4 وعده .. اونم دلیل دارم براش مجبورم

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

خب عزیزم بی بی جک بذار

ولی در کل بعد از زایمان این عقب جلو انداختن طبیعیه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
خب عزیزم بی بی جک بذار ولی در کل بعد از زایمان این عقب جلو انداختن طبیعیه

دل درد پری داشتم تا چندروز پیشم.. فک میکردم میشم انقد شدید بود اما نشدم.میخوام تست بزنم امروز.اگه منفی باشه یعنی نیستم دیگه؟دعا کن نباشم خیلی پسرم اذیت میکنه من دیگه کشش ندارم برا بچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل درد پری داشتم تا چندروز پیشم.. فک میکردم میشم انقد شدید بود اما نشدم.میخوام تست بزنم امروز.اگه من ...

آره بذار امروز

انشاءالله خیره

منم دخترم 4 ماهش بود باردار شدم

اولش استرس داشتم

ولی وقتی صدای قلبش رو شنیدم خیلی خوشحال شدم

ولی متاسفانه سه ماه نشد قلبش ایستاد

وای که از سونو برگشتم چقدر براش گریه کردم

اسفند پارسال کورتاژ شدم

هعی

خدا بد بنده هاش رو نمیخواد

توکلت به خدا

بی بی گذاشتی خبرش رو بده

منو ریپلای کن

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
آره بذار امروز انشاءالله خیره منم دخترم 4 ماهش بود باردار شدم اولش استرس داشتم ولی وقتی صدای قلب ...

الهی.. عزیزم.. خیلی سخته.حتما خیرت تو همین بوده😔

راستی الان تست زدم منفی بود خداروشکر.. ☺☺☺

الهی.. عزیزم.. خیلی سخته.حتما خیرت تو همین بوده😔 راستی الان تست زدم منفی بود خداروشکر.. ☺☺☺

خداروشکر عزیزم

خیالت راحت شد