2777
2789
عنوان

بیاین یکم آرومم کنین

224 بازدید | 23 پست

خانمای مهربون من یه ماه و نیم قبل لک بینی داشتم تو هفته ۵ واین یه هفتس که رفع شده ولی به شوهرم نگفتم که من از لک بینی خلاص شدم تا منو نبره با خودش این مدت همش استراحت مطلق بودم خونه آقام امروز سونوی ان تی داشتم تو راه گفت باید بریم خونه گفتمش باشه ولی بعدش کلی گریه زاری کردم که سرم داره میترکه از درد دوست نداشتم برم اونجا (خونه پدر شوهرم اخه ما از دوسال پیش که عروسی کردیم تا الان خونشونیم )اونجا تفکرشون قدیمیه نمیذارن زن استراحت کنه همش کار میخوان ازش هرچیزی بهشون بگی که من اینجوری شدم اینجام درد میکنه میگن ما اینجوری نبودیم و این ویارو نداشتیم و از این حرفا من خیلی حساسم و دوست ندارم این حرفارو بشنوم به خاطر همینه دلم نمیخواد از اینجا برم ای کاش مادر شوهرا مثل مامانم مهربون بودن و دلسوزی و فداکاری میکنن انگاری زن براشون هیچ اهمیتی نداره تازه بهت حسودی هم میکنن نکبتا 

خدایا حال دلمو خودت خوب کن
اشکالی نداره عزیزم انشاالله بچت سالم و سلامت بیادبغلت غصه نخور این روزها زودمیگذره

ممنونم عزیزم ان شاء الله به مراد دلت برسی و خوشبخت شی 

باور کن خیلی سخت میگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم ان شاء الله به مراد دلت برسی و خوشبخت شی  باور کن خیلی سخت میگذره

غصه نخور بهبچت فکر کن آرامش داشته باش باشوهرت صحبت کن بگو شرایطط سخته باخانواده اش حرف بزنه شاید اینطوری بهترباشه منم دعا میکنم سالم و سلامت باشی همیشه گلم 

خدایا مواظب عزیزان من باش آمین 🙏
من تو خونشون هم زندگی نمیکنم توقع دارن وقتی کار زیاده با این وضع برم کمکشون  باز خوبه شوهرم جو ...

خداروشکر پس دیگه غصه چی رو میخوری استرس نداشته باش عزیزم ریلکس باش 

غصه نخور بهبچت فکر کن آرامش داشته باش باشوهرت صحبت کن بگو شرایطط سخته باخانواده اش حرف بزنه شاید این ...

مامانم. نذاشت منو ببره همه چی بهش گفت البته زیادی هم گفت تا باور کنه و بذاره تو استراحت بمونم مامانم بهتر از یه دکتر برام پرستاری کرد خودش حالمو خوب کرد انگاری خیییییلی واااابستش شدم انگاری تازه عروس شدم و دارم از خونشون میرم 

مامانم. نذاشت منو ببره همه چی بهش گفت البته زیادی هم گفت تا باور کنه و بذاره تو استراحت بمونم مامانم ...

الهی عزیزم..خداانشالله همه ماماناروحفظ کنه 

من تو خونشون هم زندگی نمیکنم توقع دارن وقتی کار زیاده با این وضع برم کمکشون  باز خوبه شوهرم جو ...

اگه شوهرت باهاته همه چی حله 

خدا رو شکر که خونت جداس و مجبور نیستی هر روز ببینیشون

استارتر شما که خانواده خوبی هم‌داری چطور قبول کردی بری خونه پدر مادر شوهر زندگی کنی؟؟ چرا از اول نگف ...

نمیدونستم که خونوادش اینجوریه اخه فامیلمونن بعد عروسی فهمیدم که این شکلین اوایل ازدواج خوب بودن ولی بعدش اونارو شناختم شوهرم گفت تا ۷ ماه میمونیم بعدش مستقل میشیم گفتمش باشه مشکلی نیس ولی نشد که نشد شاید خوابشو ببینم خونوادم میدونن اونا وضعیت. مالیشون ضعیفه ولی به خاطر اخلاق و دیانت شوهرم قبولش کردن 

ای کاش اصلا میموندیم نامزد تا یه خونه میگرفت