2777
2789
عنوان

قندبارداری

757 بازدید | 25 پست

خانما من ۱۲هفته اس که حامله هستم ازمایش کلی بارداری که دادم امروز دکترم گفت دیابت داری باید انسولین بزنی توی ازمایش قندنورمال و زده بود ۱۰۰ مال من ۱۰۱ بود  ولی دوباره بروم ازمایش نوشت میخواستم بدونم کسی تجربه داره بگه خیدی نگرانم گفت ممکنه دور ازجونت بچت خفه بشه

برنج حذف کن میوه یه دونه خرما دوتا نون کم شیرینیجات کلا حذف فقط سبزیجات پروتیین اجیل 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیابت بارداری دارم انسولین می زنم ، غذاهام رعایت می کنم ، متخصص غدد که بری راهنماییت می کنه جای نگرانی نیست

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

عزيزم براي من هم اولين قند ناشتام ١٠١ بود و رفتم دكتر غدد و بهم گفت انسولين بزنم ولي من به هيچ وجه قبول نكردم و خودم غذا خوردنم رو كنترل كردم و شيرينيجات و بستني تقريبا اصلا نميخورم و نان و برنج و ماكاروني هم كم ميخورم و خدا رو شكر دوباره كه آزمايش دادم قندم ٩٠ بود و هر روز هم خودم با دستگاه قند خون قندم رو چك ميكنم .

ممنون عزیزم خودمم توهمین فکربودم که خودم کنترل کنم 

من توي بارداري قبليم هم همين مشكل رو داشتم ولي رعايت كردم و خدا رو شكر هيچ مشكلي هم برام پيش نيومد ولي بايد حتما رژيم رو رعايت كني ، شب هم دير شام نخور و خيار سبز هم زياد بخور .

ممنون عزیزم خودمم توهمین فکربودم که خودم کنترل کنم 

دوستانی که خودشون کنترل کردن ریسک بزرگی کردن حتما با دکترت مشورت کن من 104بودم انسولین زدم خداروشکر مشکلی پیش نیومد

خدایا شکرت هزاربار