من سرماخوردم ولی فقط دو روز طول کشید😎 نمیدونم چرا اینقد کم.اخه قبلا با قرص ۲ هفته ای مریض بودم فک کنم باردار شدم بدنم قویتر شده البته از وقتی باردارم هرروز شیر وماست مصرف میکنم
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرما خوردم بد وضعی هشت ماهمه امروز رفتم دکتر بهم زاکسیم و شربت و قرص سرماخوردگی و آمپول ویتامین ب دا ...
استفاده کن اگر دکتر داده
💙گروه آبی💙💚سبزشدم💚 وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰ ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦♀️...۷۲/۱🤷♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
💙گروه آبی💙💚سبزشدم💚 وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰ ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦♀️...۷۲/۱🤷♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
منم به دکترم گفتم آموکسی سیلین بهم داد با قرص کوریزان
آره منم بهم سفالکسین میداد با استامینوفن
دفعه قبل هم سرما خورده بودم رفتم دکتر اینا رو بهم داد به دکتر خودم نشون دادم گفت مشکلی نیست استفاده کن اما نمیدونم چرا همش احساس میکنم بچم خدایی نکرده یه طوریش بشه
دفعه قبل هم سرما خورده بودم رفتم دکتر اینا رو بهم داد به دکتر خودم نشون دادم گفت مشکلی نیست استفاده ...
اگر میتونی بدون دارو خوب بشی نه اما من خودم خیلی بد عفونتم حتما با دارو فقط خوب میشم