2777
2789
عنوان

غصهههههههه

116 بازدید | 11 پست

منیه دختر 19 سالم ...پارسال تو کنکور تجربی شرکت کردم می تونستم دام بخونم مادرم نذاشت گفت نهههه فقط پزشکی.....هر کاری می خوتم کنم مامان نمی گذاره ...بخوام برم بیرون حتما باید منت یکی از دوستام بکشمم چون تنها نمی گذاره.....بخوام آب بخورم نی گذاره...میگه به فکر درس باش نه کار ولی یه قرون پول به من نمی ده گ..قرار بود ماهی 100هزار تومن که واقعا پولی نیست و بده به من حد اقل هزینه رفت و امدم اونم نمی ده...کلا تو زندگیم نه حق انتخاب دارم نه چیزی از اون بد تر امروز می خواستم یه مانتو بخرم نگذاشت بعدم کلیییی جلو بقیه دعوام کرد و حتی زد منو.......به خدا دلم نمی خواد انقدر از بد بختیام بیام بگم ولییی تو زندگیمم هیچ خوشی ندارم....نمی دونم چرا هر چی بدی سختی مال من ....چرا خدا منو واسه عذاب کشیدن افریده 

انقد بدم میاد آرزوهای خودشونو هوار میکنن رو سر بچه هاشون یکم یاغی شو

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بشین درستو بخون پزشکی قبول شو برو از مادر و پدرت جداشو یه شهر دیگه بزن بری خوابگاه من برای فرار از خونه ازدواج کردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد بدم میاد آرزوهای خودشونو هوار میکنن رو سر بچه هاشون یکم یاغی شو

واقعاا خودش راحت زندگی کرده رفته دانشگاه ازدواج کرده اون وقت من بد بخت شدم بازیچه خودش اصلا احساس زنده بودن نمی کنم چون باز اون داره به جای من زندگی می کنع

بشین درستو بخون پزشکی قبول شو برو از مادر و پدرت جداشو یه شهر دیگه بزن بری خوابگاه من برای فرار از خ ...

انقدر روحیمو خراب کرده همش منو خونه نشین کرده نه بهم پول میده نه خرید می کنه که روحیه درس خوندنم ندارم

انقدر روحیمو خراب کرده همش منو خونه نشین کرده نه بهم پول میده نه خرید می کنه که روحیه درس خوندنم ندا ...

خوب تو که دامپزشکی قبول میشدی یکم تلاش کنی پزشکی قبول میشی دامپزشکی رشته خوبی نیست واسه یه خانم یکم خودت به خودت روحیه بده بگو یه مدت سختی میکشم بعد راحت میشم الان تا کنکور کلی وقت داری عزیزم صبوری کن تا خدا جوابتو بده خدا با صابرینه

واقعاا خودش راحت زندگی کرده رفته دانشگاه ازدواج کرده اون وقت من بد بخت شدم بازیچه خودش اصلا احساس زن ...

پدرت چی طرف اونه نمیتونی ازش پول بگیری

خوب تو که دامپزشکی قبول میشدی یکم تلاش کنی پزشکی قبول میشی دامپزشکی رشته خوبی نیست واسه یه خانم یکم ...

دعا کنین واسم تو رو خدا از غصه دارم دق می کنم ....ممنون از وقتی که گذاشتین❤

پدرم وقتی 2سالم بود فوت کرد

خدا رحمتش کنه عزیزم شاید شما رفتارت با مامانت خوب نیست ما نمیتونیم قضاوت کنیم جامعه بد شده شاید منم در آینده نذارم دخترم تنها بره بیرون سعی کن به مامانت محبت کنی باهاش رفیق شو یه مدت هر چی گفت گوش بده ببین برات چکار میکنه خواهر برادر نداری

خدا رحمتش کنه عزیزم شاید شما رفتارت با مامانت خوب نیست ما نمیتونیم قضاوت کنیم جامعه بد شده شاید منم ...

نمی دونم ولی اینو می دونم مثل بقیه نیستم نمی رم بیرون کارایی که دوستام هم سنام می کنن نمی کنم ..ولی مامان من کلا همین طوریه یعنی حرف حرف خودش بله تک فرزندم