2777
2789
عنوان

لعنت به بعضی از دکترای بیسواد

973 بازدید | 38 پست

8ماه پیش پسرم از یه پیرمرد ترسیده بود این ترس تو خواب وبیداری همراهش بود وخیلی اذیت میشد مثله توهم براش شده بود خیلی ترسو شده بود یه دکتر گفت ببرش پیش متخصص مغز و اعصاب کودکان،ما هم بردیمش و گفت نوار مغز تشنج از نقطه تکلمش نشون میده وخیلی شدید هست امکان داشت تکلمشو از دست بده اون شب منو شوهرم تا صبح گریه کردیم خلاصه داروی تشنجی که به پسرم داد پلاکت خونشو آورد پایین اما اون دکتر زیر بار نمی رفت که بخاطر قرص اینجور شده میگفت پسرت مشکل خونی یا همون سرطان خون شاید داره تو این چند روز ما مردیمو زنده شدیم. یه دکتر دیگه داروشو عوض کرد خداروشکر پلاکتش اومد بالا اما قرص اون دکتر دیگه خیلی سنگین بود بچم زبونش سنگین شده بود یکسر میخوابید به جایی رسیده بودم که میگفتم خدایا من طاقت ندارم ببینم پسرم دیگه حرف نزنه یا عذاب بکشه جونشو بگیری بهتره طاقت عذاب کشیدنشو ندارم خیلی سخت بود داروها هیچ تاثیری رو ترس وتوهمش نداشتن بردمش پیش روانپزشک  اون یه دکتر معرفی کرد نوار مغز گرفت گفت اصلا پسرت تشنج نداره یه قرص بهش داد گفت تا یک هفته یک چهارم بهش بده این ترس وتوهم از ذهنش می ره بیرون ،دقیقا هم همینطور  شد و پسرم خوب خوب شد.خدا لعنت کنه اون دکتر بیسواد رو که زندگی ما رو سیاه کرده بود خداروشکر پسرم خوب شد اما ازبس من غصه خوردم هزارتا مریضی گرفتم هیچوقت اون دکتر رو نمیبخشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم عزیزم

دخترعموی من دستش شکست عمل کردن بهش گفتن دستت هیچ وقت خوب نمیشه چقدرر غصه خوردن اینا فرض کن به یه تازه عروس اینو بگی

این رفت پیش یه پروفسور اون گفت اصلا این با ورزش درست میشه وشد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خدا رو شکر دور از جون پسرت حالا ببین اونایی که با یه تجویز و تشخیص اشتباه جونشونو میگیرن چی میکشن منکه خیلی از این دکترا میترسم هرچی بگن یا تجویز کنن از چند نفر دیگه میپرسم بعد انجامش میدم

از اولم باید میرفتین روانپزشک ترس بچه چه ربط به مغزو اعصاب داره

بخاطر دل درد برده بودمش پیش دکتر اطفال ،بهش گ گفتم پسرم میترسه اون گفت باید ببری پیش متخصص مغز و اعصاب