2777
2789
عنوان

علایم کم شدن آب دور جنین چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8460 بازدید | 36 پست
[QUOTE=83330180]باسونو اندازه میگیرن اگه شک کردن ولی سونو نشون نداد ازمایش امونیاک نمیدونم چیه اونوا ...

بری بیمارستان اورژانسی برات مینویست بیمارستانیم برو که اون تست م انجام بدن بیشتر بیمارستانا تستشو ندارن کدوم شهری اگه تهرانی نور شهریار میدونم انجام میدن بیمارستانای شخصی انجام میدن 

جیگرداریم دخترداریم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چیزی نیست ولی کوچیک شدن شکمت ادمو به شک میندازه وگرنه منم از هفته 25 ابریزش داشتم

اره خودمم موندم اصلا،به خودم میگم حتما بچه کلا جاشو عوض کرده اینجوری شدم،نمیدونم،تبریزم من، میرم بیمارستان شخصی حتما

تیکر به وقت سزارین
رفتم دکتر نوشت سونو،تو سونو گفت همه چی طبیعیه،خداروشکر فعلا خیالم راحت شد

خدارو صد هزار بار شکر عزیزم خوشحالم کردی 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
مرسی گلم که به فکرم بودی فدات شم

خدا نکنه گلم  من عاشق نینیم چون دوماه پیش سقط کردم البته خارج رحمی خیلی اعصابم خورد میشه وقتی میشنوم یکی تو بارداری به مشکل میخوره 

مواظب خودت نینی باش 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
عزیزم رفتم سونو گفت همه چی طبیعیه،خیالمو راحت کرد 

خب خداروشکر عزیزدلم گفتم منم داشتم گفتن طبیعیه حتی من تستشم انجام دادم گفتن طبیعیه وقتی توگفتی شکمم کوچیک شده من گفتم پس برو سوند بده 

جیگرداریم دخترداریم❤❤
خدا نکنه گلم  من عاشق نینیم چون دوماه پیش سقط کردم البته خارج رحمی خیلی اعصابم خورد میشه وقتی م ...

عزییزم،ایشالا بارداری بعدیت بارداری سالمی باشه نی نیتو سال بعد این موقع بغل بگیری  

تیکر به وقت سزارین
خب خداروشکر عزیزدلم گفتم منم داشتم گفتن طبیعیه حتی من تستشم انجام دادم گفتن طبیعیه وقتی توگفتی شکمم ...

مرسی عزیزم از راهنماییت، خودمم تعجب کردم فکر کنم بچه کلا چرخیده شکل شکمم عوض شده،خیلی خیالم راحت شد با سونو 

تیکر به وقت سزارین