2777
2789
عنوان

حالم بده

109 بازدید | 11 پست

باردارم اما اصلا به غذا میل ندارم فقط میوه میخورم اصلا غذا درست مبکنم یا میخام بخورم حالم بدمیشه طوری ک معده درد گرفتم انقد گشنه میمونم خیلی نگرانم چکار کنم ؟میترسم بچه ضعیف بشه

خدایا شکرت تنهام نزار

من هر وقت بی اشتها باشم به هیچی میل ندارم الا شیرموز.توام شیرموز بخور

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هر وقت بی اشتها باشم به هیچی میل ندارم الا شیرموز.توام شیرموز بخور

🤣🤣توام خیاربخور معلومه ویارت شیرموزه منم ویارم خیازه خخخ

خدایا شکرت تنهام نزار
🤣🤣توام خیاربخور معلومه ویارت شیرموزه منم ویارم خیازه خخخ

نه بابا من مجردم💀

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
۷ هفتمه خودمم انقد هبچی نمیخورم همش بیحال یه گوشه درازکشم

ببین قرص مولتی ویتامین دکتر بهت داده..یا قرص آهن خارجی.. اونا کلن ضعف و بی حالی رو از آدم میگیره..عالیه... برای تهوعت اگر بودجه شو داری قرص پرگ ایز بگیر۲۶۰تومنهه.۱۲۰تا داخل قرصه..تا آخر باردریت استفاده میشه.برا سوزش معده تا اخر بارداری هم عالیه..درجا تهوع رو میندازه دو لپی غذا میخوریا

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
ببین قرص مولتی ویتامین دکتر بهت داده..یا قرص آهن خارجی.. اونا کلن ضعف و بی حالی رو از آدم میگیره..عا ...

فعلا فقط یدوفولیک میخورم قرص دیگ برا تهوع داده اما میگن خوب نیس بچه شکاف لب میاره 

خدایا شکرت تنهام نزار