2777
2789
عنوان

نکات ریزه تمیزکاری خونه.

2063 بازدید | 41 پست

بیایین از تجربیات و ریزه کاری هایی که بلدین بگین.

مثلا اینکه اون میله (اسمش نمیدونم چیه) روی گاز رو با چی و چجوری میشورینکه تمیز شه؟

سرویس بهداشتی، سینک‌، شیرآلات، دیوار های آشپزخونه و اینا رو هم‌بگین. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاز رو اسپری چربی زدایه سیف

دستشویی و حمام جرم گیر

سینک ظرفشویی با مایع غلیظ دامستوس

شیر آلات هم اسپری مخصوص شیر آلات

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

برا چدن روی گاز از سرکه و جوش شیرین استفاده کردم خیلی تمیز تر شده ولی یکی از دوستان گفت ک ابجوش و پودر لباسشویی تمیز میکنه میخوام اونو هم امتحان کنم

یکی هم گفت لوله باز کن ولی اون اسیدیه و چون باردارم میدونم امکان حساسیت برا بچه هست

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
دامستوس رو توی سینک میریزی؟ خراب نمیکنه ؟

بله نه خراب نمیکنه

از اسپری سیف هم خیلی راضیم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
برا چدن روی گاز از سرکه و جوش شیرین استفاده کردم خیلی تمیز تر شده ولی یکی از دوستان گفت ک ابجوش و پو ...

بریزم توی سطل و چدن رو بذارم توش بمونه؟ یا فقط باهاش تمیزش کنم؟ مال من خیلی کثیف شده‌ 

برا چدن روی گاز از سرکه و جوش شیرین استفاده کردم خیلی تمیز تر شده ولی یکی از دوستان گفت ک ابجوش و پو ...

من لوله باز کن امتحان کردم چربیارو عینه چیییی از رو چدن پاک میکرد ولی دستام تاول زدو سوخت

خداے من همان خداے حیوانات است 👈پس ڪمے مهربان تر👉حامے حیوانات💖نگـــران محیــط زیست
گاز رو اسپری چربی زدایه سیف دستشویی و حمام جرم گیر سینک ظرفشویی با مایع غلیظ دامستوس شیر آلات هم ...

اسپری مخصوص شیرآلات رو از کجا میگیری

مال من استیله از بس رسوب میبنده دیگه میخوام شیرآلات رو عوض کنم و سفید بگیرم😩