2777
2789
عنوان

چشم زدن

149 بازدید | 12 پست

دوستا کیا به چشم خوردن و چشم زدن اعتقاد دارن؟اصلا تا حالا تجربه ای داشتین؟

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

وحشتناک اعتقاد دادم 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون واقعا ضربشو چندبار هم خودم و خانوادم خوردن دیگه اونها هم اعتقاد دارن خیلی بده 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
چون واقعا ضربشو چندبار هم خودم و خانوادم خوردن دیگه اونها هم اعتقاد دارن خیلی بده 

آره خیلی بده😭😭😭

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

واییی من تا حالا نشده یکی بگی فلان چیز خوبه ی بلا سر همون چیز نیاد

ی بار زن عموم گفت ریمل زدی چشات خیلی خوشگل شده فردا صبحش چشامو نمیتونستم باز کنم چسبیده بود بهم زیرش پر چرک شده بود همش چرک میکرد😐

واییی من تا حالا نشده یکی بگی فلان چیز خوبه ی بلا سر همون چیز نیاد ی بار زن عموم گفت ریمل زدی چشات ...

ریمل خراب بود 😃😃😃😃 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

موهام تا رو رونم بود😭😭😭😭انقد گفتن موهات خوشگله ریزش مو گرفتم دست میبرم تو موهام مثه بارون میریزه امروز کوتاه کردم خیلی کوتاه شده همش دارم گریه میکنم😢🙁

موهام تا رو رونم بود😭😭😭😭انقد گفتن موهات خوشگله ریزش مو گرفتم دست میبرم تو موهام مثه بارون میریزه ...

وای من موهام از پوستیژ بهتر و قشنگتر بود تو خیابون چند نفر تو صورتم برگشتن گفتن ووووای چه موهاییی داری😬😬😬😩😩😩دیگه موهام موخره زد خشک شد کوتاه شد  اصلا مامانم همیشه نفرینشون مبکنه میگه چشم همون خانمه تو خیابونی بوده