2777
2789
عنوان

سربازی شوهر

926 بازدید | 22 پست

سلام.خانم ها همسرم فردا میره آموزش سربازی توی همدان و من خیلی ناراحتم .فاصله اش هم از شهر خودمون خیلی زیاده ما تو آذربایجان شرقی هستیم.کسایی که شوهرشون سربازه میشه بگن که چند روز یه بار میتونن باهاشون تلفنی حرف بزنن تو پادگان؟خواهش میکنم جواب بدین؟

هر روز میتونه زنگ بزنه ولی اموزشی  روزای خوبی داره میره چون عیده میاد مرخصی 😊

ولی ازدواج قبل سربازی اشتباهه

‏احترام خودتون نگه داريد تا احترام خودتون هم شمارو نگه داره/ پسر زشت.eyes blue 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم نرفته سربازی هنوز اسمشم بیاره دق میکنم😔با یه نینی من سکته میکنم بره قطعا ایست قلبی میکنم😭تا اخر عمر باید فراری باشه

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

برادرم سربازه اولین روز صبح رفت شب برگشت شماره پادگانو داد بعد فک کنم فرداش برگشت 

کارت تلفن بگیره خودش زنگ بزنه یا باشماره ای که میده تو زمان مشخص میتونین زنگ بزنین البته اگه باشه اون موقع اونجا و کلاس و پست و اینجورجاها نباشه و اینقدر باید بگیرین تا آزاد شه خط 

خودش زنگ بزنه بهتره اگه وقت بزارن براش

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

راستی استارتر گوشی میتونه ببره داداش من دوسال خدمت همش گوشی داشت با دژبان ها دوست شده بود نمیگشتنش اولایل میزاشت کف کفش زیرپاش 

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
شوهر منم نرفته سربازی هنوز اسمشم بیاره دق میکنم😔با یه نینی من سکته میکنم بره قطعا ایست قلبی میکنم😭 ...

اگه میشه بخره اگه نه چون متاهله شهر خودتون بندازن احتمالا فقط یه جا فک کنم شهر یا محدوده رو انتخاب میکنن نگاه کنه ببینه تو قسمت بندی زیر نظر کدوم شهره شهر خودتون سابقه بسیج جور کنه چند ماه کسری داره و برا بچه هم کسری میدن 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند