2777
2789
عنوان

داستان هديه ديروز 😔

428 بازدید | 25 پست

ديروز براي مادر شوهرم كيف خريدم با كيك رفتم خونشون ( شوهرم مستقيم از بيرون رفته بود اونجا) منم بعدش رفتم ، اون وقت كه از اونجا برگشتيم عوض تشكرش كه برا مامانم زحمت كشيدي دستت درد نكنه آبرومو حفظ كردي و اينكه بگه خب فردا هم بريم خونه مامان تو  كيك ببريم ، اون وقت منكه گفتم كيك ببريم فردا برامامانم اينا گفت وضع خوب نيست( تازه باباش اينا هم كيك گرفته بودن اون نو موند دادن ما آورديم منم گفتم همين كيكو ببريم فردا خونه مامانم اينا) اون وقت اون گفت همون كادويي كه من گرفتم  بسه(منظورش از كادويي كه من گرفتم اينه كه👈🏻 خودش دو تا بليز كه اندازشم كوچيكه ولي من به روش نياوردم واسه مامان من و مامان خودش خريده بود) تازه طلبكار بود كه پول خرج ميكني اون كيفروچند خريدي

تازه من بدبخت از پول توجيبي هاي خودم كادو هارو خريدم 😞😞بازم طلبكاره اينجوري

براي مامان خودمم كيف خريدم اون هنوز اونو نميدونه

شوهرم يموقع هايي اينجوري ميشه تازه ديشب گفت بخواد اينجوري بشه نميتونيم ادامه بديم

مامانشم كلي ديشب داشت نصيحتش ميكرد كه مثلا ادم بايد برا خانوادش خرج كنه

ولي شوهرم گاهي اينجوري خسيس ميشه و پولو سفت ميچسبه گرچند ميدونم وضع پولي تو جامعه برا بعضي ها ممكنه خوب نباشه ولي من هديه ها رم خيلي با قيمت مناسب خريدم و تازه لطف كردم خريدم نبايد بجا تشكر اين طوري رفتار كنه😣

شما بودين ناراحت نميشدين؟ من چيكار كنم آخه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کردی برا مادر شوهرت هر چی شوهرت صلاح میدونه همونو بگیر بلوز گرفته دستش درد نکنه چیکار داری دوبار دوبار کادو میگیری و چه کاریه کیک ببری...من گفتم برا مامانت کادو بگیریم گفت دو تا زعفران که خاستم همون رو میبریم والسلام نامه تمام منم دو تا زعفران بردم کادو روز مادر برا مادرشوهر

محتاج صلوات تک تکتون برا آرامش دلم.
من ک هردوطرف کادو ندادم😐فقط تبریک ولی مادرشوهرم ازرفتارش معلوم بود ناراحت شده😒😒😒

مادر خود آدم آخه با مادر شوهر فرق داره

مامان ادم انتظار نداره ولي مادر شوهرو نميدونم گرچند تو اين وضع كسي نبايد انتظار داشته باشه 😊با همون تبريك همه بايد خوشحال شن😊💐

خواهشا واسه کسی که خوبی نمیدونه خوبی نکن در ضمن اگه برا خودت کاری دوست داری بکن به جای اینکه برا بقیه بکنی از فردا میشه وظیفه یه سال کادو نخری برات دردسر میشه تجربه دارم که میگم شوهر و خانوادش رو پرو نکن در حد خودشون نگهشون دار.

مادر خود آدم آخه با مادر شوهر فرق داره مامان ادم انتظار نداره ولي مادر شوهرو نميدونم گرچند تو اين و ...

اره انتظار داره ازم ولی پولاش وخریداش برا اون یکی عروسشه بزار همون کادو بگیرع😅😅

فدایِ مامانِ خودم شم توقع نداره اصلا 

برایِ سلامتی نینیم ی صلوات لدفا😞
مادر خود آدم آخه با مادر شوهر فرق داره مامان ادم انتظار نداره ولي مادر شوهرو نميدونم گرچند تو اين و ...

نه اصلا این طور نیست هر دوتاشون مادر هستن مادر خودت هم انتظار داره  یعنی چی اخه به مادرشوهر ارزش بدی به مادرخودت نه .

اشتباه کردی برا مادر شوهرت هر چی شوهرت صلاح میدونه همونو بگیر بلوز گرفته دستش درد نکنه چیکار داری دو ...

آخه من ميدونستم شوهرم گاهي تو كادو اينجوري خساست بخرج ميده و منم نميدونستم چيزي گرفته و خودم جدا ميرفتم گفتم من لطف و محبت خودمو بكنم كيك و كيف گرفتم و رفتم كلي مادر شوهرم خوش حال شد خودمم از كارم راضي بودم 

بعدم دو تا زعفرونم خواهر خيلييي ارزش داره بابا😊💐

بعدم مي خواستم يادش بدم كه برا مادر اين طوري بايد باشه يا كلا كادو دادنو يادش بدم كه برا مادر خودمم بديم 

( گرچند بگم اگه يموقع خدايي نكرده ادم نداشته باشه اوضاع فرق ميكنه) و شده ماهي خودمون نداشته باشيم و برا مناسبي هيچي نبريم. 

و اينكه من اون چيزاييم كه بردم تقريبا با قيمت مناسب گرفتم.

من چی بگم که اقا واسه ننش از دور با پیک گل فرستاده برا من میگه گل گرون بود نگرفتم کوفت هم نداد دارم ...

مردا همينن اصلا بعضي هاشون خواهر شايدم همشون 

منكه ميگم همشون😬😬😬

غصه نخور همه مثل هم

نه اصلا این طور نیست هر دوتاشون مادر هستن مادر خودت هم انتظار داره  یعنی چی اخه به مادرشوهر ارز ...

نميگم ندي ولي احساس مادرو گفتم

بله درسته بايد شوهر ادم ياد بگيره هر دو طرف مهمن