2777
2789
عنوان

دختری که سقف دهان مورچه را دید

| مشاهده متن کامل بحث + 218999 بازدید | 6886 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگم بی تو میمیرم،قرار نیس که حتما رو به قبله بیفتم دراز به دراز،نه..اینکه تو نیستی ،اسمش زندگی نیست،پس مردنم هم با اون مردنا فرق داره
پرستارم؛ نبض احساس تو را میگیرم.
باران که می بارد

باران که می بارد یکی باید باشد که به تو زنگ بزند و بگوید چترت را برده ای؟یکی که نگرانت باشد حتی نگران اینکه زیر باران به این لطیفی خیس شوی.باران که می بارد یکی باید باشد که دست بکشد توی سرت و آب ها را کنار بزند،پابلندی کند و به هوای اینکه می خواهد موهایت را خشک کند خودش را ب*چ*س*باند به تو و این جسارت را به تو بدهد که قبل از یک چای داغ، داغی ل*ب او را حس کنی. اما چند وقتیست که باران دارد می بارد و کسی به من نگفته چترت را برده ای؟ و کسی نبوده که دست بکشد توی موهایم.اصلا همه ی اینها بهانه ایست که وقتی باران می بارد یکبار دیگر یاد تو بیفتم.....
یکی به ما فیلم خیلی ترسناک که از ترس سکته کنیم٬کبود و راهی بیمارستان شویم و تا یک مدت نتوانیم از جا بلند شویم و حتی تا دستشویی برویم و همه مسخره مان کنند و....معرفی کند.

*ترجیحاً بکش بکش نباشد.روح و جن باشد.

با تشکر سازمان بیماران مازوخیستی
روی ماهت را می بوسم و میگذارمت وسط آسمان دلم .
ستاره ها را می پاشم دور و برت .
پرده را میکشم و جمع میشوم زیر پتو .
عطر گل های روبالشتی ام بلند میشود ...

... زیپ کیفش را باز میکنم و دلتنگی هایم را میریزم توی جیب هایش !
گوشه ی دنج اتاقت که نشستی درس می خوانی،
مثل من، شعر می کنی َم کنار کتابت، نقش می زنی َم گوشه ی خالی جزوه ات..؟
هیچ یادم می کنی اصلن..؟!
فندقققققققققققققققققققققققققققق. جیگرتو برم من که اینقدر خوشگل مینویسی.بوسسسسسسسسسسسسسسسس
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.
محکم گرفته بود و تکانش میداد
همین که درب دهانش را باز کرد ، سرریز شد !

... مقاومت یک زن برای حرف نزدن را باور نکن ! تا احساس امنیت نکند قفل دهانش باز نمیشود .
کنارش بنشین . دست هایش را بگیر . و خیلی آرام وارد دلش شو . کار سختی نیست . باور کن !