2777
2789
عنوان

صدای قلب جنین

162 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها سن بارداریم  ۴هفته و ۴روزهست دکترم نرفتن 

میشه بگید چندهفته سونوی قلب برم 

واین ک مال شماچندهفته نشون داد ؟

عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘

۸ هفته برا شکمی خوبه

بازم نظر دکترت مهمه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

8 هفته برو. البته برا خودت صداش رو نمیزاره چون باید به شکمت فشار بیاره و این فشار برا نینی خوب نیست. ...

بنظرت برم الان دکتر یابزارم واس ۸هفته 

الان برم کارخاصی ک نمیکنه دکتر؟

چکاب قبل بارداری دادم

ته 8 هفته نیازی به هیچ دکتری نداری. 8 هفتت که شد برو دکتر برات سونو بنویسه بعد انجامش بده،و جوابش رو ببر پیش متخصص زنان. بهش بگو غربال اول و سونو ان تی هم برات بنویسه. بعد برو خونتون تا 12 هفتگی . 12 هفتگی برا غربال و سونو دوباره جوابش رو ببر پیش دکترت. همون موقع بگو غربال دوم اگر لازمه و سونو انومالی هم برات بنویسه و دوباره.....

بله طبق محاسباتم ۴هفته ۴روزهستم

کی رفتی آزمایش دادی بی بی چکتو کی زدی بارداری اولته

خدایا نی نی کوچولو حس میکنم تودلمه منتظرم که ببینم یکی ازفرشته هاتو بهم دادی که نه ماه دیگه بیادتوی بغلم
ته 8 هفته نیازی به هیچ دکتری نداری. 8 هفتت که شد برو دکتر برات سونو بنویسه بعد انجامش بده،و جوابش رو ...

الان دکتر ب جز یدوفولیک چیزدیگ کع نمیده؟؟؟

نه الان دکتربری فقط سونومینویسه براقلب من رفتم همین کاروکردوفولیک اسیدبهم داد

قلب جنین چند هفته نشون داد؟؟؟