2777
2789

💢ﺭﺍﻫﮑﺎﺭﻫﺎﯼ ﺩﻕ ﺩﺍﺩﻥ ﻣﺎﺩﺭ ﺷﻮﻫﺮ و ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺷﻮﻫﺮ

🔹ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺍﺯشون ﺗﻌﺮﯾﻒ نکنيد.

🔹ﭼﯿﺰ ﺟديد ﺧﺮﯾﺪن ﺑﻪ ﺭﻭشون ﻧﯿﺎﺭيد.

🔹ﻫﺮﭼﯽ ﺧﺮﯾﺪن ﺑﮕید  ﺁﺧﯽ ﺳﺮﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﮐﻼﻩ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ، ﻓﻼﻥ ﺟﺎ ﺟﻨﺲ ﺑﻬﺘﺮ از اين رو اﺭﺯﻭﻥ ﻣﯿﺪﺍﺩ.

🔹ﺗﻮ ﺧﻮﻧﺸﻮﻥ ﺑﺎ ﺷﻮﻫﺮجان ﭘﭻ ﭘﭻ ﮐﻨيد و ﺑﻌﺪ ﺑﻠﻨﺪ ﺑﺨﻨﺪﯾد.

🔹شوهرجان ﺭﻭ ﭘيششون ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺟﺎﻧﻢ ﺻﺪﺍ کنيد.

🔹ﻫﺮﭼﯽ ﺧﺮﯾﺪيد بگيد ﺷﻮﻫﺮﻡ ﺧﺮﯾﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﺠﺰ تو ﮐﺴﯽ ﺭﻭ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﻫﻤﻪ ﮐﺴﻢ تويي ﺑﺮﺍ تو ﻧﺨﺮﻡ ﺑﺮﺍ ﮐﯽ ﺑﺨﺮﻡ؟

🔹ﺗﯿﭗ ﺑﺰنيد ﺑﺮيد ﭘﯿﺸﺸﻮﻥ.

🔹ﺗﻮ ﺟﻤﻊ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﺑﺮيد ﭘﯿﺶ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺍﺯﺵ ﺧﻮﺷشون ﻧﻤﯿﺎﺩ، ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﮔﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮید و هی  ﭘﭻ ﭘﭻ کنيد.

🔹بگيد ﺷﻮﻫﺮم ﻋﺎﺷﻖ ﺩﺳتپخت ﻣﻦ ﻭ ﻣﺎﻣﺎﻧﻤﻪ.

🔹ﺑﺎ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ ﭼﻬﺮﻩ ﯼ ﺷﻮﻫﺮ ﻣﺤﻮ بشيد ﻭ بگيد ﭼﺎﯾﯽ ﺑﯿﺎﺭﻡ ﻋﺰﯾﺰﻡ؟

🔹ﻫﻤﯿﺸﻪ ﯾﻪ ﮐﺘﺎﺑﯽ ﻣﺠﻠﻪ ﺍﯼ ﺗﻮ ﮐﯿفتون  ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺮﯾد ﺧﻮﻧﺸﻮﻥ ﺩﺭﺵ ﺑﯿﺎﺭﯾد ﺑﺨﻮﻧﯿد، ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯼ ﻫﻢ ﺑﺎﻫﺎﺷﻮﻥ ﻗﺎﻃﯽ ﻧﻤﯿﺸﯿد، ﻫﻢ ﺧﻮﺩتوﻧﻮ ﺯﻥ ﺑﺎﺳﻮﺍﺩ ﻭ ﺳﻄﺢ ﺑﺎﻻ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﯿﺪﯾد.

🔹اﺻﻼ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﺑﻪ ﺣﺮﻓﺎﺷﻮﻥ ﮔﻮﺵ ﻧﮑﻨﯿد، ﻭﻗﺘﯽ ﺳﻮﺍﻝ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ بگيد چيزي گفتين متوجه نشدم.

🔺اين کارا رو بکنيد، روز زن سال اینده به امید خدا خونه باباتونيد...😂😂

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

#‍عروس عقده اي نباشيم😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اون یه تیکه آخرش که نوشتی به امیدخدا خونه باباتونید😁

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
همه ی این کارارو خانواده شوهرم با من میکنن

عزیزم تو خوب باش

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 
این منم یا من این 😂😂😂

تو منی یا من تو😂😁😂😂