فکرکنم باید راه برنو کلمات بامفهوم بگن چون دخترمن نه ماهشه اینکاراییرو که گفتیو میکنه بازیم باهاش باکلمات بازی کن تازودتر به حرف بیاد یا کفش جق جقه ای بگیر تا راه بره عروسک بازی کن ازطرف عروسکا حرف بزن رقصیدن یادش بده
دختر من راه میره چند تا کلمه هم حرف میزنه در حد همون بابا و دد و اینا بازی دالی موشه رو هم بلده دست میزنه یه حرکت با مزه هم با بینیش و چشاش انجام میده ما هر وقت میگیم موش بشو اینجوری میکنه😄
آااااامد بهار جان ها😍😍😍😍و اینک حکومت فروردینیا😍😍😍😍👑👑👑👑👑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر منم هشت ماه و پونزده روزشه هم دست میگیره بلند میشه به کمک وسایل راه میره دد بابا ماما و کلمه بیا هم ترکیش رو میگه 😚خدارو شکر همه چیش خوبه فقط نمیدونم چرا اصلا خواب نداره😢😢😢😢😢
عزیزمممم خدا حفظش کنه باهاش زیاد حرف میزنم ولی نمیدونم چرا چیزی نمیگه دست میزنه وقتی اهنگم باشه ...
یه روانشناس کودک میگفت وقتی بچه کلمات نامفهوم میگه شما اون کلماتو بامفهوم جلوه بدین تا به حرف بیان مثلا میگه دددد بگو بریم ددد اره میخوای بریم ددد حرفایی مث این تا بچه باذوقو وق بیشتر حرف بزنه