2777
2789
عنوان

کسی هست؟

68 بازدید | 7 پست

سلام خانوما

من هشت ماه پیش سزاربن شدم و الان یه پسر دارم

همون ماه اول اقدام هم حامله شدم

امروز رابطه داشتم که متأسفانه پیشگیری نشد(ک.ا‌.ن‌.د.و‌.م)پاره شد

من از بعداز سزارین تا حالا پریود نشدم و اصلا دوست ندارم که بشم و از اون طرف قصد بارداری هم ندارم

چیکار کنم؟؟قرص اورژانسی بخورم؟؟؟اگه بخورم پریود میشم یا نه؟؟؟و اگه پریود بشم همون یه باره یا به روال هرماه میشم؟؟

ممکنه که قرص نخورم و باردار نشم؟؟

راه حلی وجود داره؟؟

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

عجالتا اون قرص اورژانس رو میل کنید تا بچه های متخصص بیان و پاسخگو باشن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عجالتا اون قرص اورژانس رو میل کنید تا بچه های متخصص بیان و پاسخگو باشن

تشکر😂😂😂😂

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجالتا کاندوم محکم هم بخرین. Ultra باشه یعنی. من نمیفهمم چرا انقد جنساشون داغون زود پاره میشن. کاپوت ...

دریم استفاده میکنم

جواب سؤالم زو بدید

ممکنه پریود نشم؟؟