2777
2789
عنوان

کمردرد شدید و درد پریود، وقت زایمانمه یعنی؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 33 پست

فاز فعال که باید بری بیمارستان وقتیه که توی یک ساعت ۴ بار درد در حد ۴۰ تا ۵۰ ثانیه داشته باشی

یعنی تقریبا هر ۱۵ دقیقه ۴۰ یا ۵۰ ثانیه درد

اون موقع باید بری زایشگاه حتما ولی دردای قبلشو می تونی تو خونه بمونی اگه کمتر از اینه دردات به شرط اینکه کیسه آب سالم باشه و خونریزی و لکه بینی هم نداشته باشی

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
سونوهای منم قاطی پاتیه با تاریخ پریودم نمیخونه ده روزی جلویه

آره تازه من منظمم نبود پریودم

اصلا نمیدونم چی بخ چیه کلا قاطی کردم

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاز فعال که باید بری بیمارستان وقتیه که توی یک ساعت ۴ بار درد در حد ۴۰ تا ۵۰ ثانیه داشته باشی یعنی ...

من گاهی انگار یکی محکم یهو میزنه ب کمرم ک دلمم درد میگیره خیلی میپیچم ب خودم بخصوص بعد خوردن آب  از چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه با استراحتم قطع نشده.تازه دراز کشیدم انگار بیشترم شدهشوهرم الان هستش 

خب اگه خیلی اذیت میشی برو زایشگاه یه معاینه بشی از سلامت نی نی مطمئن بشی یا اگه دکترت در دسترسه باهاش تماس بگیر سوال کن

ولی یه کم درد خفیف زیر دل طبیعیه منم دو هفتست دارم به خاطر باز شدن لگن و ایناست ظاهرا دکترم گفت البته بچه ها هم الان دیگه سرشون پایین اومده فشار میاره روی مثانه و دهانه واژن یکم درد طبیعیه اما اگه قابل تحمل نیست حتما برو چک کن با دکترت

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
این دردی که میگی مثل تیر کشیدن میمونه؟

دقیقا مثل درد پریود اما شدید تره

خب اگه خیلی اذیت میشی برو زایشگاه یه معاینه بشی از سلامت نی نی مطمئن بشی یا اگه دکترت در دسترسه باها ...

سرشو ک اکثرا پتیین حس میکنم اون درد۰ش طبیعیه ولی این شبیه پریودیه یجوریه

اره احتمالا فردا برم دکتر .سونو ب تازگی دادم .جفتم پوسترو فوندال بود بهم گفت یکم بیشتر استرلحت کن دیگه نپرسیدم چرا.گفت مایعاتم بیشتر بخور پرسیدم کمه؟ گفت برا این هفته ات نه ولی بیشتر بخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من گاهی انگار یکی محکم یهو میزنه ب کمرم ک دلمم درد میگیره خیلی میپیچم ب خودم بخصوص بعد خوردن آب &nbs ...

ای جونم فکر کنم نی نیه

آب سرد که می خوری سردش میشه😍😍😍😍😍

نی نی منم تو حموم که آب سرد میریزه رو تنم یهو سفت میشه یه ضربه سفت می زنه یا یه جاشو فشار میده تو پهلوهام و شکمم😍😍😍😍😍😊 شاکی میشن

ای جونم فکر کنم نی نیه آب سرد که می خوری سردش میشه😍😍😍😍😍 نی نی منم تو حموم که آب سرد میریزه رو ...

😂😂😂وای عزیزم ‌بمیرم گناه دارن

شایدم بخاطر اینه ک با تاب و شلوارک تو خونه و حیاط رژه میرم سردش شده 😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سرشو ک اکثرا پتیین حس میکنم اون درد۰ش طبیعیه ولی این شبیه پریودیه یجوریه اره احتمالا فردا برم دکتر ...

مایعاتو حتما زیاد بخور چون خدای نکرده آب اطراف نی نی کم بشه بعدا واسش مشکل ایجاد میشه. منم خیلی کم مایعات می خورم اصلا نمی تونم میل ندارم به آب به زور می خورم گاهی

اما آب خیلی یخ نخوری بهتره

مایعاتو حتما زیاد بخور چون خدای نکرده آب اطراف نی نی کم بشه بعدا واسش مشکل ایجاد میشه. منم خیلی کم م ...

اره میخورم فقط هم اب لوله رو میخورم.‌احساس میکنم خیلی کوچولوئه نی نیمبا اینکه وزنش خوبه تو ۳۳ هفته ۲۰۵۶گرم بود زیادم ورجه و ورجه نمیکنه نمیدونم چرا گاهی اینقدر خوابه و ارومه زهر ترک میشم بعضی اوقات ب زور بیدارش میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره میخورم فقط هم اب لوله رو میخورم.‌احساس میکنم خیلی کوچولوئه نی نیمبا اینکه وزنش خوبه تو ۳۳ هفته ۲ ...

ای جااااان عزیزممممم

الهی خدا حفظش کنه🙏🙏🙏🙏🙏🙏

طبیعیه گاهی زیاد می خوابن مخصوصا روزایی که خودمون خسته ایم اونا هم خسته میشن طفلیا😍😍😍😍😍😍

وزنش خوبه نگران نباش جاش تنگ شده یکم سختشه تکون خوردن

ای جااااان عزیزممممم الهی خدا حفظش کنه🙏🙏🙏🙏🙏🙏 طبیعیه گاهی زیاد می خوابن مخصوصا روزایی که خودم ...

کلا حس میکنم زیادی ب حال روحی من وابسته اس

برا همین میترسم بیشتر براش نکنه بچه نا اروم بشه

ممنون عزیزم همچنین نی نی شما رو 😍😍😍😍😍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا حس میکنم زیادی ب حال روحی من وابسته اس برا همین میترسم بیشتر براش نکنه بچه نا اروم بشه ممنون ع ...

نگران نباش انشاالله خدا حفظش کنه و یه بچه ناز و دوست داشتنی و آروم نصیبتون بشه🙏🙏🙏🙏🙏

الان همه چیزایی که ما حس می کنیم اینا حس می کنن❤😊

من خواب بد می بینم حس می کنم خودشو سفت می کنه

یا وقتی همسرم بر میگرده خونه صداش میاد شروع می کنه تکون می خوره تو دلم😂😂😂😂😂😂

بگو گاهی همسرت شکمتو لمس کنه و باهاش صحبت کنه

بچه حس می کنه و تشخیص میده باباشو. توی رابطه بعد از تولدش با باباش خیلی موثره😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

خودتم واسش لالایی بخون یا باهاش صحبت کن گاهی

دقیقا عکس العمل نشون میدن به لمس و صدا