2777
2789

سلام خانوما دیشب دکترم منو معاینه کرد گفت دوانگشت باز شده دهانه ی رحمت. قبلش دردی نداشتم ولی از چهار ساعت بعدش درد پریود شدید دارم.  هم کمردرد هم شکم درد بیشتر کمرمو گرفته.اینکه میگن انقباض یه لحظه میگیره ول میکنه رو ندارم فعلا

میخام بدونم این درد ها رو تو خونه بمونم یا برم بیمارستان؟ شوهرم 7 شب میاد میخام لااقل تا اون موقع صب کنم. 

حتما هست  چون میگی دیشب دوسانت باز شده

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر مشکوکه منم یهو دل دردو حالت تهوع گرفتم.ب نظرت با درد زایمان میتونه مرتبط باشه؟

وای امروز منم همش دل درد و کمردرد مثل پریودی دارم یکسره اس قطع نشده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

اگه دردت با خوردن یه نوشیدنی گرم یا یه کیسه آب گرم گذاشتن یا پتو و اینا کمتر میشه نرو هنوز درد اصلیت نیست

اما اگر دردت شدید و یک سره هست و خوبم نمیشه اصلا به هیچ وجه حتی با استراحت و دراز کشیدن و گرم کردن حتما برو زایشگاه معاینه بشی عزیزم

انشاالله نی نی های همه مون سلامت به دنیا بیان🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
واسه منم قطع نمیشه صب خوابیدم شدتش کم شد ولی باز دوباره شدید شده

خب اگه با استراحت کم میشه زوده هنوز وقت داری

هر وقت دردات منظم شد اون وقت وقتشه

الان تو فاز نهفته ای هنوز نگران نباش

تا شب که همسرت بیاد احتمالا وقت داری

فقط اگه کیسه آبت پاره شد یا لکه دیدی حتما برو بیمارستان 

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
واسه منم قطع نمیشه صب خوابیدم شدتش کم شد ولی باز دوباره شدید شده

منم اصلا قطع نشده بیشترم شده.طبق سونو معمولی ۳۴ هفته باید باشم ولی طبق ان تی و پریودی هفته ی ۳۶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اگه با استراحت کم میشه زوده هنوز وقت داری هر وقت دردات منظم شد اون وقت وقتشه الان تو فاز نهفته ...

نه با استراحتم قطع نشده.تازه دراز کشیدم انگار بیشترم شدهشوهرم الان هستش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40