2777
2789

سلام دوستان خوبید؟

شما چقدر وقته اقدامید و نشده؟ خودتون چه ازمایش هایی انجام دادید؟

من خودم 8 ماهه اقدامم ولی شوهرم ازمایشش مشکل داره

گلم منم یکسال اقدام کردم بی نتیجه بعدیکسال شوهرم ازمایش داد دیدیم مشکل ازاونه!خلاصه یه دکتر براش ویتامین اینا نوشت موفولوژس خوب شد اما تعداد نه تااینکه دوماه پیش یه دکتر دیگه فرتیل اید تجویز کرد،امروز جواب ازمایش رو گرفتیم خداروشکر همه چیز خوب شده..

گلم منم یکسال اقدام کردم بی نتیجه بعدیکسال شوهرم ازمایش داد دیدیم مشکل ازاونه!خلاصه یه دکتر براش ویت ...

تو این مدت هم اقدام داشتید؟

من الان 2 ماهه فهمیدم شوهرم مشکل داره

تحرک به شدت پایین بود قرص خورد بهتر شده و به حداقل رسیده ولی مورفولوژیش اومده پایین نمیدونم چرا

حالا باز دکتر قرص داد و گفت تا 3 ماه باید بخوری و اگه نشد دوباره بریم

برای دکتر منم نامه نوشت که اگه بعد از این 3 ماه باردار نشدم عکس رنگی بنویسه برام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم منم یکسال اقدام کردم بی نتیجه بعدیکسال شوهرم ازمایش داد دیدیم مشکل ازاونه!خلاصه یه دکتر براش ویت ...

عزیزم چه قرصی برا مورفولوژی  نوشتن...همسر منم مورفولوژی پایین داره خوراکی های طبیعی و گرم بهش میدم 

شما خودتون هم عکس رنگی و اینا گرفتید ؟

من سونو رفتم خوب بود وضعیتم

شوهرمم که به زور قرصا رو میخوره و تا من اصرار نکنم نمی خوره

تو این مدت هم اقدام داشتید؟ من الان 2 ماهه فهمیدم شوهرم مشکل داره تحرک به شدت پایین بود قرص خورد ب ...

بله اقدام داشتیم..اما نمیدونستم بخشی از مشکل بخاطر همسرمه،میخواستم همین روزا برم نوبت ای وی اف بزنم اما حالاکه جواب ازمایش خوب شده خداروشکر مرددم..تابرم دکتر ببینم چی میگه..التماس دعا من الان نزدیک ۲سال اقدامم

شما خودتون هم عکس رنگی و اینا گرفتید ؟ من سونو رفتم خوب بود وضعیتم شوهرمم که به زور قرصا رو میخوره ...

بله عکس سونو ازمایش همه چیز دادم،فقط یه کیست دارم که اونم گفتن مسیله ای واسه بارداریت مداره

بله اقدام داشتیم..اما نمیدونستم بخشی از مشکل بخاطر همسرمه،میخواستم همین روزا برم نوبت ای وی اف بزنم ...

برای ای وی اف کردن چقدر زمان باید بگذره تا دکترها پیشنهاد بدن ؟

مورفولوژی الان چند شده؟

برای ای وی اف کردن چقدر زمان باید بگذره تا دکترها پیشنهاد بدن ؟ مورفولوژی الان چند شده؟

به زملن ربط نداره به وضعیت زوجین ربط داره،اما حداقل ۶ ماه تا یکسال باید از اقدام گذشته باشه..ازمایش تو ماشی جا مونده دم دستم نیست که دقیق بگم

به زملن ربط نداره به وضعیت زوجین ربط داره،اما حداقل ۶ ماه تا یکسال باید از اقدام گذشته باشه..ازمایش ...

ببخشید اینقدر سوال میکنم

شوهرتون قرص ها رو ادامه میده هنوز؟ یا دکتر قطع کرده؟

انشالله که زود باردار بشید

ببخشید اینقدر سوال میکنم شوهرتون قرص ها رو ادامه میده هنوز؟ یا دکتر قطع کرده؟ انشالله که زود باردا ...

خواهش..راستش دکتر واسه دوماه نوشت الان تموم شده حالاکه خوب بوده ادامه ش میدیم،میترسم دوباره ضعیف شه خدانکرده..

خواهش..راستش دکتر واسه دوماه نوشت الان تموم شده حالاکه خوب بوده ادامه ش میدیم،میترسم دوباره ضعیف شه ...

اهان

ممنون انشالله به زودی نتیجه میگیرید

من که اول راهم و نا امید چون شوهرم قرصاشو نمیخوره