2777
2789

من الان اومدم ازمایش دادم منتظرم جوابش بیاد ۵ روز تاخیر داشتم و بیبی چک هام همه منفی بود امیدی هست به نظرتون ؟

خدایا شکرت 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنداداشم و ابجیم. 😊انشاالله مثبته

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
شمام تازه متوجه شدی ؟ بیبی گذاشتی ؟ 

بله من سه روز مونده بود ب پری از حالت سینه م متوجه شدم. هر سه روزشو بی بی گذاشتم مثبت شد. انشاالله مال شماهم مثبته

خداجونم مواظب تودلــ❤ــــی نازم باش 🙏آبجی حلماش منتظرشه💕💫خداجون به حق شش ماهه امام حسین دامن همه ی منتظرا سبز بشه 💫 نی نی های منم واسم حفظ کن🐣🐥✨✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨
بله من سه روز مونده بود ب پری از حالت سینه م متوجه شدم. هر سه روزشو بی بی گذاشتم مثبت شد. انشاالله م ...

اخی چه قدر خوب 

دعا کن ایشالا منم یه کنجد داشته باشم 

یعنی میشه ؟😍

خدایا شکرت 😘

آره درصد خطاش بالاست، من یکی رو از دوستان میشناسم سر همین بی بی چک نابود شد، نگو مثبت بوده اینم تا چند 4 ماه تو شکمش بچه داشت بدونه اینکه بدونه، چون ازدواج نکرده بود با پسره مجبور شد بره سقط جنین کنه 

کرکره اتوماتیک راهبند جک پارکینگی درب اتوماتیک درب سکشنال