2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین. در مورد کادوی روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 28 پست

من فکر کردم دیروز روز زنه همسرم اومد خونه دستش خالی بود(هرسال کادوهای خوبی میده بادست گل)برگشت گغت پیشاپیش روز خانومم مبارک منم باردارم بچه مم از صبح سلوغ کرده بود اعصابم بهم ریخت هورمونای لعنتی هم کاره خودشو کرد گریه م گرفت.بیچاره میگفت چرا اینجوری میکنی منم گفتم امروز روز زن گفت بخدا فرداست و خلاصه منم گریه م بند نمیومد برای اینکه کم نیارم دراز کش روکاناپه موندم گفتم خودت غذا داغ کن .امروز ببینم چه میکنه

[QUOTE=83215098]من فکر کردم دیروز روز زنه همسرم اومد خونه دستش خالی بود(هرسال کادوهای خوبی میده بادست گل)برگشت گغت پ ...[/QUOT

عاشق این هورمون ها هستم که ما زنا تو بارداری هر کاری کنیم بعد میندازیم تقصیر این هورمونا.  

آهای آهای تولدم مبارک ،تولدم تولدم تولدم مبارک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه از وقتی دخترم اومده ۷ ماهشه روزارو گم کردم تا دیشب نمیدونستم روز مادره خواهرم نو عروسه زنگ زده میگه تو نباید یه تبریک بگی بزرگتر از منه میگم مگه چه خبره قیافه خواهرم😩😩هم روز زن هم تولد خواهرام گفتن شوهرم نتونس سورپرایز کنه از زیر کادو در رف ولی من ازش توقعی ندارم چون واقعا همینکه میسبینم ساعت ۸ صبح تا ۱۱ شب به خاطر ما داره تلاش میکنه با ۴۰ تومان قسط برام بهترین کادو دنیاس اینکه همسرم اینده ما راحتی ما براش مهمه.😍😍

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

واقعا همسرت این همه زحمت کشیده برات ادکلن ۳۵۰هزار تومنی😵خریده اونوقت ازش تشکر که نمیکنی بدت هم میاد؟؟؟؟؟؟؟؟خب اون دوست داشته تو این عطرو براش استفاده کنی .موندم بعضی هاتون چرا اینجوری میکنین😦

عجب دنیاییه یه گوشش جای خندست یه گوشش جای گریه....آدم نمیدونه چی بسازه چی برقصه ...کی راست میگه کی دروغ چکار بی عیب ونقصه....

خب شاید اون بوی تلخ دوست نداره شیرین دوست داره 

برای انتخاب عطر باید به سلیقه پارتنر هم توجه کرد 

هروقت باهمید این عطر و بزن 

خیلی بد تشکر نکنی 

تو این اوضاع اقتصادی همین که به یادت بوده کلی ارزش داره 

کاری به قیمتش و چیزایی که لازم داری نداشته باش 

جنبه احساسی و معنوی کار و ببین 

واقعا همسرت این همه زحمت کشیده برات ادکلن ۳۵۰هزار تومنی😵خریده اونوقت ازش تشکر که نمیکنی بدت هم میاد ...

عزیزم باور کن به خاطر همسرم میگم. لاقل می گم کاش تو این گرونی چیزی می خرید که به دردم می خورد. پول خودش تلف نمی شد.باور کن با این بو سردرد گرفتم. حالا تو عید می خواد همش بگه پول میوه شیرینی ندارم. نمی دونم والا شاید اشکال از منه. 

تشکر کن ولی میتونی بهش بگی بریم با هم عوض کنیم بعدم این چیزی نیست که بگی سلیقمو چرا نمیدونست اولا که هرکسی  سلیقش تو عطر و ادکلن ممکنه عوض بشه دوما شاید اصلا موقع بوکردن به گرم و سرد و تلخ و شیرینش توجهی نداره یه عده نمیفهمن فقط نگاه میکنن بوش خ به یا نه احتمالا خودش پسندیده 

دراخر چه گرونم خریده مبارکه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏