2777
2789
عنوان

خانماا بگین چیکار کنم

185 بازدید | 25 پست

از نامزدم ناراحت شدم واسه این که به حرفم گوش کنه قهر کردم و بی محلی.یهو دیدم پیام داده که اگه منو نمیخوای نترس بگو .اگه نظرت عوض شده بگو من مجبورت نمیکنم با من باشی.بعد گفته بود اگه نمیخوایم نترس اصلا فقط بگو همین نرماله.بعد گفته بود فقط اگه نمیخوای زودتر بگو منم بدونم.بعد من گفتم تو نمیخوای بعد گفت من اگه نمیخواستم بهت میگفتم نمیخوامت بعدم گفت من میرم کار دارم فلن.دیگم پیام نداده چیکار کنم؟صبر کنم پیام بده  یا منم یه چیزی بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو مقصر بودی بهش پیام بده ولی اگه اون مقصر بوده ولش کن چون اگه از همین الان اون مقصر باشه تو پا پیش بزاری دیگه هر وقت دعواتون بشه منتطره تو بری باهاش حرف  بزنی

عقد کردی یا فقط نامزدی؟

دو حالت داره یا داره گربه را دم حجله میکشه ؟

یا مادری دوستی چیزیش پرش کرده و بهش یاد داده که نرو دنبالش پر رو میشه  

البته ترس از دست دادنت هم نداره 

من دوران عقدم زیاد اینو تجربه کردم ولی به جای قهر توی دلم صدتا فحش بهش میدادم ولی در صورت لبخند میزدم و توی دلم میگفتم یه پدری ازت دربیارم دهنت را صاف میکنم. بعد با پنبه سرش را میبردیم. البته صبرت باید زیاد باشه بعضی وقتا شش ماه یا یکسال طول میکشید که بتونم سرش را ببرم ولی در نهایت خودم را پیروز میدیدم

عقد کردی یا فقط نامزدی؟ دو حالت داره یا داره گربه را دم حجله میکشه ؟ یا مادری دوستی چیزیش پرش کرده ...

نه هنور عقد نکردیم و با این وضعیت فک نکنم به عقد برسیم

حالا که دیگه خوابه اگه میدونی خواب نیس بهش پیام بده

بهش زنگ زدم خیلی بد حرف زد.پیش خانوادش بود گفتم هر وقت تونستی حرف بزنی زنگ بزن گفت باشه گفتم فقط زودتر میخوام بخوابم گفت برو بخواب من نمیتونم زود زنگ بزتم گفتم خوب برو تو اتاق الان گفت نمیشه گفتم باشه من میخوابم شبت بخیر.خیلی ناراحت شدم 😢

به نظرمن ناراحتی توباهاش درمیون بزار  نزارکینه بشه بزرگ بشه باهاش منطقی صحبت کن شایداین جوربهتر ...

اخه وقتی بش میگم ناراحتیمو توجهی نمیکنه عزیزدلم.چند بار بهش گفتم ناراحتم ولی شروع کرد شوخی و مسخره بازی .