2777
2789
عنوان

تبریک به همه مادرا ❤ و تبریک به خودم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 44 پست

روز همه مادرای منتظر مبارک.ایشالله همگی بچه های زیباشونو بغل میگیرن بزودی

سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز ازته دلم برای شما و تموم مادرای چشم انتظار،دعا میکنم که بحق خانم فاطمه زهرا دامنتون سبز بشه ❤❤❤❤❤❤❤❤

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤

روزمون مبارک🙁😢😭

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
منم منتظر همین متن بودم تا کمی بگریم ممنون کسی چه داند رنج هایی که ما کشیدیم بهشت زیر پای ما هم ه ...

دوست ندارم عید بیاد 

من توی هنه مهمونیا کز کنم و نگاهای سنگین روم حس کنم کاش زندگی منم بهار میشد

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

سلام دوست عزیز یکی از همسایه های ما هشت ساله منتظربود باردار بشه آی یو آی و ... هم انجام داد اما نشد به توصیه ی من رفت روز سوم پریودیش تا سه روز بادکش گرم رحم انجام داد و تا دوره بعد اصلا سردیجاتی مثل لبنیات گاوی و گوشت گاو و میوه نخورد و دوره بعدی پریودیش دوباره همینطور بادکش گرم رحم انجام داد روز سوم پریودی تا سه روز و از داروهای گیاهی گرم نثل زیره سیاه زیره سبز رازیانه ناخنک سیاه دانه تخم هویچ و... در کاچی ش استفاده کرد امروز ازش پرسیدم چی شد گف دوهفته عقب انداختم فک کدم مثل همیشه یه رفتم سونوگرافی الان باردارم این همسایمون کیست شکلاتی داشت آندومتریوز . خود منم بچه ی دوممو به همین شیوه باردار شدم چون نازایی ثانویه داستم و جاریم هم که به علت عمل کیست آندومتریوز و حاملکی خارح رحم یوی از لوله هلشو از دست داده بود به همین شیوهدعمل کد و الان دوتا بجه دسته گل داره اگر مرکز طب سنتی میشنلسی برو برات انجام میدن فقط تاکید کن فیتیله آتشش با نفت روشن بشه چون خود نفت هم گرمه اما الکل سرده 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

منم مشکل ناباروری داشتم ۴۰ روز زیارت عاشورا با صدلعن صد سلام خوندم و ب محض تموم شدنش حاجتمو گرفتم

من دوبار شروع کروم ولی زمانی که پریودیم چیکار کنم

سلام دوست عزیز یکی از همسایه های ما هشت ساله منتظربود باردار بشه آی یو آی و ... هم انجام داد اما نشد ...

ممنون گلم از راهنماییت 

مشکل از شوهرمه

5 سال  شوهرم مشکل داره

عزیزم امیدوارم سال دیگه همین موقع کادوی روز زن ومادرو جدا جدا بگیری

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا