2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرما خورده یا جاش سرده یا پولیپ بینی داره با دکترش حرف بزن

والا از وقتی اخرین بار سزما خورد اینجوری شده. اما الان خیلی وقته سرماخوردگیش کاملا خوب شده. قبلش اصلا این مشکلو نداشت.

والا از وقتی اخرین بار سزما خورد اینجوری شده. اما الان خیلی وقته سرماخوردگیش کاملا خوب شده. قبلش اصل ...

بینیشو باز میکنی؟ قطره میریزی شستشو بدی؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

دقیق نمیدونم ولی بعضی بچه ها موقع دندون درآوردن علائم سرماخوردگی رو دارن پسر خودم چندوقت پیش ک دندون درمیاورد سینش پر شد چون آبریزش نداره و آب دهان موقع دندون درآوردن میگن تیزه وقتی قورت میده سینش یکم پر میشه

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
بینیشو باز میکنی؟ قطره میریزی شستشو بدی؟

نه اخه ابریزش نداره. فقط هم شبا تو خواب اینجوری میشه.تو خواب هی سعی میکنه نفسای محکم و عمیق بکشه اما نمیتونه کلافه میشه

بینیش کاملا تمیز و خالیه نمیدونم چشه

همونه پس

شاید همممم هوای اتاق سرده

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد