2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

160 بازدید | 14 پست

سلام دوستان نازنینم،یه راهنمایی برای دکتر و بیمارستان میخام.

من چون دکترم فقط بیمارستان کسری هست، مجبورم همونجا زایمان کنم و هزینه هاش شنیدم کمر شکن هستدارم میرم ماه هشتم نه بیمه ام اون بیمارستان رو قبول میکنه نه دکتری بهتر از دکتر خودم نمیشناسم که بخام عوض کنم، چون همه بیمارستان هایی که گشتم تقریبا هزینه هاشون بالاست،بیمارستان های دولتی هم فقط میلاد رو میشناسم که اونم میگن بخش زایمانش خوب نیس و چون طبیعی میخام، انتخاب دکتر نداری و هر دکتری شیف اش بود میزاعونه تورو،  استرس گرفتم همه کارم شده دنبال دکتر و بیمارستان گشتن آخرم به بن بست میخورم وقتی میبیینم هزینه ها یکی هست، یه راهنماییم کنید جای من بودید چکار میکردید؟ همون بیمارستان کسری میرفتید با کلی قرض و قوله عوضش خیالتون از دکتر راحت بود یا بازم دنبال بیمارستان دولتی میگشتید، میترسم خاطره بدی برام بمونه از بیمارستان دولتی، روحیه م خیلی حساسه، هرکی تجربه داره تروخدا راهنمایی م کنه

کسری تهران یا کرج ؟عززیزم طبیعی برو دولتی اانقدام ک میگن بدنیس 

ی بیمه جور کن عزززیزم ی سری بیمه ها هستن ک فقط انجام میدی برا زایمان و اینا استفاده میشه بینارستان دولتی میتونی استفاده کنی 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

من دو تا زایمانم دولتی بود یکی میلاد یکی بهارلو . به نظرم زایمان شانس تا خصوصی و دولتی بودن بیمارستان.  خیلی ها تاپیک زدن و از بیمارستان خصوصی ناراضی بودن. من از هر دو راضی بودم .بیمارستان میلاد شیفت خوب و بد داشت که شانس من شیفت خوبش افتاد. دولتی اگه آموزشی باشه یکم اذیت میشی مثل بهارلو

شهدا شرمنده ایم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان‌باهنر‌.عظیمه‌‌کرج‌خوبه.بیمارستان‌البرز‌خوبه.ثار‌الله.ببین‌عزیزم‌این‌بیمارسنا‌من‌تعریفشونو‌شنیدم‌.خواهرام‌وزنداداشم‌این‌بیمارستانا‌زایمان‌کردن‌راضین‌.ولی‌کلن‌روی‌روحیه‌خودت‌زیاد‌کار‌کن.که‌بتونی‌زایمان‌راحت‌داشته‌باشی

کسری تهران یا کرج ؟عززیزم طبیعی برو دولتی اانقدام ک میگن بدنیس  ی بیمه جور کن عزززیزم ی سری بی ...

کسری تهران گلم، آخه بیمارستان دولتی هارو نمیشناسم میگن همه کادرش آموزشی هستن و دکترا هرکی شیفت باشه میزاعونه، حالا بماند رسیدگی و رفتارهاشون

من دو تا زایمانم دولتی بود یکی میلاد یکی بهارلو . به نظرم زایمان شانس تا خصوصی و دولتی بودن بیمارستا ...

کاش میذاشتن بیمارستان میلاد انتخاب دکتر با خودمون باشه

بیمارستان‌باهنر‌.عظیمه‌‌کرج‌خوبه.بیمارستان‌البرز‌خوبه.ثار‌الله.ببین‌عزیزم‌این‌بیمارسنا‌من‌تعریفشونو‌ ...

گلم من تهران هستم، نمیخام برم تا کرج برای زایمان

کاش میذاشتن بیمارستان میلاد انتخاب دکتر با خودمون باشه

فک کنم دولتی ها همه همین باشه. وقتی دردت بگیره هرکی شیفت باشه همونه. ولی همه دکتراش خوبن تا اونجایی که میدونم . پرونده داری اونجا؟ 

شهدا شرمنده ایم 😢
فک کنم دولتی ها همه همین باشه. وقتی دردت بگیره هرکی شیفت باشه همونه. ولی همه دکتراش خوبن تا اونجایی ...

نه تاحالا نرفتم ،حتی قیافه داخل بیمارستان رو از نزدیک ندیدم، به نظرت برم میلاد؟

کسری تهران گلم، آخه بیمارستان دولتی هارو نمیشناسم میگن همه کادرش آموزشی هستن و دکترا هرکی شیفت باشه ...

یگی ازدوستای من بیمارستان طالقانی زایمان کرده راضی بود

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

ببین اگر طبیعی بخوای همون کسری با ۲تومن هم میتونب زایمان کنی زیر نظر مرکز امید که همون بن بست آفرین کنار بیمارستان کسری ست.... و سزارین هم که۵۵۰۰میشه که تعریف دکتر وهاب زاده رو خیلی خیلی شنیدم که همون کسری ست حالا تو اینستا پیج مرکز امید رو بزن ببین شاید خوشت اومد و با هزینه کمتر رفتی برا طبیعی تو بیمارستان خصوصی

زندگی فهم نفهمیدن هاست