2777
2789
عنوان

مشکل بلع نوزاد

10959 بازدید | 36 پست

سلام مامانا

دختر من تا ۴ روز اول تولدش خیلی خوب شیر میخورد اما یه نفر اومد خونمون که بچه رو ببینه نمیدونم چکارش کرد وقتی که بچم میخواد شیر بخوره میپره توی گلوش.

الان ۱۰ روزشه.

تو رو خدا اگر کسی راه حلی بلده بهم بگه😭

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر عزیز این چ حرفیه میزنی کسی اومد دید و فلان

شیرت راه افتاده و زیاد شده از روز ۴ ب بعد برای همین زیاد میاد توی دهن بچت، اون نمی تونه قورت بده میپره گلوش

بچه صورتش رو ب سینه ات باشه صورتش رو ب صورتت نباشه، رو ب سینه باشه.اگه متوجه نشدی بگو عکس بفرسنتم

بعدم با دستت جلوی مسیر شیر بگیر ک زیاد نیاد تو دهن بچه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اگه شیر خودتو میدی شیرت زیاد شده بخاطر همینه با فشار میره تو دهنش یکم بدوشش ک خالی تر بشه بعد بذارش ...

خودم شیر ندارم

سر سینمم زخم  شده

شیر خشک میدم

با شیشه شیر سایز صفر

اما میپره گلوش😭

خودم شیر ندارم سر سینمم زخم  شده شیر خشک میدم با شیشه شیر سایز صفر اما میپره گلوش😭

اهان خب یوقت گشاده سر شیشه امتحانش کن اگه نیست با ی دکتر در میون بذار ک استرس نداشته باشی

😊^^^^^^دیگ ب دیگ میگه‌روت سیاه^^^^^^😊
استارتر عزیز این چ حرفیه میزنی کسی اومد دید و فلان شیرت راه افتاده و زیاد شده از روز ۴ ب بعد برای ه ...

با سر شیشه سایز صفر شیر میدادم

تا جهار روز خوب میخورد

اما از روز پنجم میپره گلوش

اهان خب یوقت گشاده سر شیشه امتحانش کن اگه نیست با ی دکتر در میون بذار ک استرس نداشته باشی

چند تا دکتر اطفال بردم

چیزی نفهمیدن

بچم گرسنه هست😭😭😭😭😭😭😭

سر شیشه سایز صفر بود

گفتم شاید سوراخش گشاد شده

دوباره رفتم سر شیشه سایز صفر خریدم

اما ایراد از سرشیشه نبود

بچم خودش نمیتونه درست قورت بده

چند تا دکتر اطفال بردم چیزی نفهمیدن بچم گرسنه هست😭😭😭😭😭😭😭

☹وای خدایا ...یعنی چشه ...یوقت گلوش درد نمیکنه استامینوفن بگیر دو برابر وزنش ۴_۵ساعت بش بدع اگه جاییش درد بکنه بی حس میشه بعد اگه خورد یعنی ی جاییش درد میکنه ...اگه غیر اینه دیگه کارت ب دعاو این چیزا میکشه چون منم دخترام خییییلی گریه میکردن ی بار مادر شوهرم رفت سرکتاب باز گرد براشون  خوب شدن

😊^^^^^^دیگ ب دیگ میگه‌روت سیاه^^^^^^😊
☹وای خدایا ...یعنی چشه ...یوقت گلوش درد نمیکنه استامینوفن بگیر دو برابر وزنش ۴_۵ساعت بش بدع اگه جایی ...

سینه خودم که خشک و خالی هست رو مک میزنه

ولی شیشه رو نمیتونه درست مک بزنه

😭