2777
2789

میشه بگید چطوری استخدام شدید ؟ 

سابقه کار داشتید 

کلاساي خاصی رفتید ؟ 

اينفوگراف کودک طراحی می کنم 😍 پیج اينستا : baby_infograph

کلاس مهارت تدریس باید بری تابستان هم عمومی داره هم خصوصی 

بعدم میری مدارس غیر دولتی  تو اردیبهشت سر میزنه و رزومه میدی اگر بخوان زنگ میزنن بهت البته باید لیسانس و بالاتر باشی 

معلم پایه هم خیلی سخت میگیرن اول برو مدارس پایین شهر و کم جمعیت و بند پولش نباش تا سابفت ریاد بشه

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس مهارت تدریس باید بری تابستان هم عمومی داره هم خصوصی  بعدم میری مدارس غیر دولتی  تو ا ...

کجا باید برم ثبت نام کنم برا کلاس مهارت تدریس ؟

خیلی بده ..‌مادرا پر توقع  حقوق کم کلی از ادم کار میکشن من که حاضر  نیستم برم

اگر سابقت زیاد باشه الان حقوقا کم میست من با بمیه دوتومن میگیزم تمام وقت

کجا باید برم ثبت نام کنم برا کلاس مهارت تدریس ؟

اردیبهشت برو مدرسه ای که میخوای رو رد پیدا کن اونا بهت معرفی نامه میدن وزینشت رد میشه بعد میری کلاسای اداره 

اگر مدرسه پیدا نکردی مستقیم تو تابستون برو اداره و کلاس مهارت تدریس ثبت نام کن ولی گزینش نمیشی 

الان مهمترین چیز داشتن گزینشه از اداره کل

اردیبهشت برو مدرسه ای که میخوای رو رد پیدا کن اونا بهت معرفی نامه میدن وزینشت رد میشه بعد میری کلاسا ...

شما کدوم شهريد ؟